Op weg naar de subtop van de Pro League, Anderlecht – Antwerp

Erik de Kort
14. september 2019

Twee teams met een zeer fanatieke aanhang nemen het zondagmiddag tegen elkaar op. We kunnen dus vuurwerk op de tribunes verwachten. Zal het ook vuurwerk binnen de lijnen worden? Beide teams hebben de punten hard nodig!

Anderlecht zonder echte spits en Kompany tegen Antwerp

Recordkampioen Anderlecht stuntte de afgelopen transferzomer met de ene na de andere topaanwinst. De fans konden niet wachten om al die namen te zien pelen en natuurlijk de punten binnen te halen op weg naar een kampioenschap. Tot op heden zijn de aanwinsten wel gearriveerd maar de punten blijven uit. We vinden Anderlecht terug op de dertiende plaats met 5 punten uit 6 wedstrijden.

5 op 18 met zoveel nieuwe, goede spelers had niemand verwacht en dus is de druk ook na de interlandbreak op Vincent Kompany groot. De speler/coach kampt momenteel met een blessure en zal als speler dus niet kunnen aantreden tegen Antwerp. Buiten alle versterkingen ontbreekt het bij Anderlecht nog aan een echte spits. De flanken zijn weliswaar goed bezet maar een echte afmaker mist dus nog in de selectie.

Ups & downs bij The Great Old

De eerste twee seizoen wedstrijden werden direct gewonnen door Antwerp. Vervolgens werd e een mooi succes geboekt tegen Viktoria Pilzen en leek het seizoen al niet meer stuk te kunnen voor Antwerp. De verloren partij tegen Charleroi werd al snel vergeten na het behalen van de volgende Europese kwalificatieronde.

Europees voetbal was in zicht maar AZ ging er met het Europees ticket vandoor. Vervolgens was Zulte Waregem met 2-0 thuis te sterk en kreeg Antwerp na de Europese uitschakeling dus nog een flinke tik te verwerken. Tijd om de draad weer op te pakken dus. We zullen eens kijken naar de odds voor deze wedstrijd en gaan ook nog even over een mooie sportweddenschappen bonus.

anderlecht antwerp inzetten goede odds

© Bwin

Wie is volgens de bookmakers de favoriet voor de winst?

Volgens de beste bookmakers voor Nederlanders kan het alle kanten op. Als we kijken bij Bwin zien we dat de thuisploeg Anderlecht de favorietenrol op zich neemt. Ondanks de blessure van Kompany zijn ze favoriet voor de winst. Winst van Anderlecht geeft 2.00 keer je inzet terug.

Zowel een gelijkspel als winst voor Antwerp komt momenteel uit op odds van 3.50. Mocht je dus denken dat Anderlecht zonder Kompany geen kans maakt tegen Royal Antwerp, dan raden we je zeker aan hierop in te zetten!

Wedden op Anderlecht – Royal Antwerp odds en bonus!

Als de odds die we hierboven noemden je aanspreken, dan moet je zeker even kijken bij Bwin. Buiten een gigantisch wedaanbod en goede odds kun je hier ook veel promoties vinden zoals deze Bwin bonus. Als je begint te spelen wij Bwin krijg je direct 100% stortingsbonus tot een bedrag van € 50! Je gestorte bedrag wordt dus direct verdubbeld door Bwin!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is minimaal €10 storten en je storting en bonusbedrag drie keer rondspelen op odds boven 1.70. Dit zijn erg goede voorwaarden en helemaal met het oog op de aankomende speelronde en Champions League zeker een aanrader. Klik beneden op de link om je direct aan t melden!