Anderlecht en Brugge leiden aan de rust @ 5.00

Frans De Wever
27. december 2018

Vandaag vinden de twee laatste wedstrijden van de 21e speeldag plaats in de Jupiler Pro League en dit zijn ook de afsluiters van 2018. Lokeren ontvangt thuis Club Brugge en Anderlecht speelt tegen Waasland – Beveren.Zowel Club als Anderlecht spelen tegen een ploeg van de onderste regionen, maar vooral Anderlecht moet schrik hebben van zijn tegenstander. Bij Betfirst is er een verhoogde odd op deze wedstrijden en voor nieuwe klanten is er ook een bonus tot € 200 beschikbaar.

Pak € 200 als nieuwe wedder

  • Deze actie is voor zowel Nederlandse als Belgische wedders.
  • klik hiervoor op de button “Aanmelden Betfirst” en schrijf je in.
  • Storten kan via Bancontact, iDeal, Visa, Mastercard, … .
  • Als je minstens € 200 stort, dan ontvang je de maximum bonus.
  • Vrijspelen kan door tweemaal je bonus en storting in te zetten.
  • De minimum odds dienen 1.40 te zijn en dit binnen 30 dagen.

 

Betfirst: verhoogde odds

Naast deze BetFIRST Bonus biedt BetFIRST ook geregeld verhoogde noteringen aan. Deze noteringen zijn soms slechts een dag geldig, zoals de actie van vandaag: “Anderlecht en Brugge leiden aan de rust.” Deze verhoogde notering levert je een notering op van 5.00. Dit is zeker niet slecht, want Brugge wilt winnen om de kloof met Genk niet groter te laten worden. Maar ook Anderlecht wil absoluut de zege na deze turbulente periode. Als je alle Betting Bonus of Bookmaker Bonus wilt bekijken, klik dan zeker op de nevenpagina’s zodat je up to date blijft.

Odds anderlecht en brugge
© BetFirst

Anderlecht en Brugge @ 5.00

Anderlecht ontvangt thuis Waasland-Beveren en dit is een ploeg in vorm tegen een ploeg op de dool. Waasland-Beveren staat dan wel onderaan in het klassement, met 9 op 9 doen ze het de laatste weken heel goed. Meer zelfs, als Waasland Beveren wint op Anderlecht, zijn ze meteen twee records rijker. Nog nooit won Waasland Beveren op Anderlecht en nog nooit won Waasland Beveren vier opeenvolgende wedstrijden in de Jupiler Pro League. Anderlecht is aan een rampzalige reeks bezig en wil die negatieve spiraal verbreken.

Club Brugge volgt op 10 punten van Racing Genk en kan die kloof weer verkleinen tot 7 punten. Daarom moeten ze winnen bij rode lantaarn Lokeren. De ploeg van Roger Lambrechts wil een vierde thuiszege en directe degradatie afwenden. De actie van Betfirst is interessant, want Anderlecht en Brugge moet de eerste helft winnend afsluiten. Wij zullen deze wedstrijd van op het puntje van onze stoel volgen en plaatsen ons geld op deze verhoogde boost.

BetFIRST Nieuws