Anderlecht – Standard:  inzetten op de nummer 14 tegen de koploper

Erik de Kort
30. augustus 2019

Anderlecht verkeert in zwaar weer momenteel, de club weet maar niet te winnen de Jupiler Pro League. Nu komt ook de koploper Standard op bezoek. Kan Anderlecht stunten of moeten ze opnieuw een nederlaag slikken?

Standard heeft de koppositie. 2 punten los maar wel met één wedstrijd meer

Standard beleeft een goede start van het seizoen. Met 12 op 15 mogen de fans zeker niet klagen. De ploeg verloor de uitmatch bij Sint- Truiden met 2-1 waar het op een 2-0 achterstand kwam in de eerste helft en die klap niet meer te boven kwam. De overige wedstrijden werden gewonnen en in elke match werd er minimaal twee keer gescoord door Standard. De gevaarlijke man aan de kant van de Rouches is Renaud Emond die er reeds vier heeft mogen scoren.

Na de sprankelende 4-0 overwinning van Standard hoopt de ploeg de koppositie te versterken en ook Anderlecht te verslaan. Anderlecht, dat momenteel in een zeer lastige fase zit, is kwetsbaar en daar zal Michel Preud’homme graag gebruik van willen maken.

Anderlecht, veertiende op de ranglijst, wist dit seizoen dus nog niet te winnen. De meeste wedstrijden gingen verloren maar de mannen van Vincent Kompany wisten gelijkt te spelen tegen Moeskroen en Mechelen. Een andere veelzeggende statistiek is dat de Brusselse club in 5 wedstrijden slechts 3 keer wist te scoren.  Het ziet er allemaal dus niet rooskleurig uit voor Anderlecht.  Paars-Wit zal het tij graag keren, maar weet dat de wedstrijd tegen Standard wellicht te vroeg komt.

Anderlecht - Standard gokken odds
© Betfirst

 

Wat zijn de odds op een stunt van Anderlecht?

Ondanks de matige reeks van Anderlecht en de sterke periode van Standard zorgen lijkt Anderlecht favoriet voor de overwinning volgens bookmaker Betfirst. Als je hierop durft in te zetten dan geeft dit odds van 2.20 Als beide ploegen een punt binnenhalen geeft dat een 3.60 keer je inleg bij Betfirst. Ga jij ervanuit dat Standard deze match zal winnen in Brussel, dan krijg je hier 3.30 keer in inzet voor. Deze odds zijn in vergelijking met andere bookmakers zeer goed te noemen. Zeker omdat bovenop deze odds er ook een BetFIRST bonus is.

Informatie om te wedden op Anderlecht – Standard met bonus

Wil je graag wedden op deze wedstrijd dan kan dit met BetFIRST. Dit is één van de beste bookmakers op de markt met bookmaker bonus. Kan je niet wachten om in te zetten op deze match dan is de € 200 bonus zeker een fantastische promotie. Je eerste storting wordt met 100% aangevuld tot een bonusbedrag van € 200 en om dit kun je meer zeer redelijke voorwaarden rondspelen. Meld je vandaag nog aan bij via de knop hieronder en ontvang deze sportweddenschappen bonus

 

BetFIRST Nieuws