Wedden op de topper tussen Antwerp en koploper Club Brugge!

Erik de Kort
8. november 2019

Loopt koploper Brugge verder uit op nummer 2 Standard of weet Antwerpen te verrassen? Hoe je kan wedden op deze mooie wedstrijd lees je hier! 

Antwerpen verliest en staat zevende

Moeskroen was afgelopen weekend met maar liefst 3-1 te sterk voor Antwerp. De achterstand op koploper Brugge bedraagt nu al 12 punten. Gelukkig voor Antwerp ligt het in de subtop van de Jupiler League allemaal wat dichter bij elkaar. Tussen de zevende plek en de nummer drie van de competitie zitten slechts 4 punten.

Als Antwerpen dus al een punt zou kunnen pakken tegen Brugge betekent dat het dichter bij de subtop komt en kan klimmen op de ranglijst. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Brugge staat niet voor niets met een flinke voorsprong op de koppositie. Het loopt nog niet gestroomlijnd bij Antwerp dus het is nog even afwachten wat de beste bookmakers van deze wedstrijd denken. Mocht je op zoek zijn naar de beste sportweddenschappen bonus dan raden we je zeker aan om ons overzicht eens te bekijken. We hebben de bookmaker met de hoogste odds op deze match geselecteerd en dat is Betfirst!

Club Brugge al zes punten los van nummer 2

Afgelopen woensdag verloor Brugge nog met 1-0 van PSG maar de wedstrijd ervoor tegen Kortrijk werd er met 3-0 gewonnen. Met 2 goals liet Hans Vanaken opnieuw zijn kracht zien. Met 32 goals en slechts 4 goals tegen, doet Brugge het bijzonder goed. De verdediging staat als een huis en ook de aanvallers weten het net goed te vinden. De voorsprong op Standard Luik bedraagt nu zes punten. In de Champions league staat het derde dus het houdt ook nog zicht op overwintering in Europa al zou het eerder de Europa league worden dan de Champions League.

Alles wijst er op dat Club met een fitte selectie afreist naar Antwerpen. Kan Vanaken opnieuw scoren tegen Antwerp? De nummer twee op de topschutterslijst heeft 2 goals minder gemaakt dan de koploper Mbokani van Antwerp. We gaan naar de Betfirst bonus odds kijken wie de favoriet voor deze wedstrijd is!

 

antwerpen club brugge odds

© Betfirst

Antwerp – Club Brugge volgens de bookmakers

Wat zijn de odds voor winst van de koploper? Heeft Antwerp een kans tegen het stugge Brugge? We gaan het zien met de Betfirst odds Het wordt direct al duidelijk dat de Antwerp de underdog is voor deze match. De odds voor een Antwerpse overwinning staan op 3.45. Dat is net iet lager dan een gelijkspel waar 3.50 voor staat. De odds voor een overwinning van Club Brugge staan op 2.15. Dat laat heel duidelijk zien dat Brugge favoriet is maar toch ook dat het geen hele gemakkelijke middag wordt volgens de bookies. Inzetten op “Brugge wint” betekent dat je sowieso je inzet verdubbelt als er wordt gewonnen. Via de link hieronder ga je direct door naar Betfirst waar je kunt inzetten met deze goede odds.

BetFIRST Nieuws