Wedden op Gent – Royal Antwerp in de Jupiler Pro League

Erik de Kort
21. november 2019

Er staat weer een mooie wedstrijd op het programma in de Pro League. Nummer twee Gent neemt het op tegen Royal Antwerp dat zesde staat. 

Gent al zes wedstrijden ongeslagen

De nummer twee van de Pro League verloor voor het laatst op 6 oktober van dit jaar. De wedstrijd tegen koploper Club Brugge werd met 4-0 verloren waardoor Gent nu 5 punten achter staat. In Europa staat het eerste in de groep met al drie punten voorsprong op nummer twee Wolfsburg, De aanhang van Gent heeft dus niet te klagen en zal zeker ook deze match tegen Antwerp weer drie punten willen pakken. Of dit ook gaat lukken tegen gaan we zo bekijken bij de bookmakers.

Antwerpse resultaten schommelen

De laatste wedstrijd werd verrassend gewonnen van Club Brugge. Antwerp was met 2-1 te sterk voor de koploper. De week na dit grote succes werd er echter met 3-1 verloren van Moeskroen dat nu achtste staat. Antwerp kan goede zaken doen als het tegen Gent drie punten weet te pakken. Het verschil met nummer drie Standard is namelijk maar 3 punten. Als Antwerpen wint van Gent dan is het onderlinge verschil nog maar 1 punt, We kunnen dus verwachten dat Antwerp vol op de winst zal gaan spelen en dat geeft natuurlijk weer kansen voor het geslepen Gent. 

We kunnen ons opmaken voor een spannende wedstrijd \met een hoop op het spel. Ook wij hebben nog een mooie sportweddenschappen bonus voor je die het inzetten nog interessanter maakt op deze wedstrijd. Wat deze Ladbrokes bonus precies inhoudt lees je na het bespreken van de odds.

Antwerp Gent

©Ladbrokes

Is Gent of Antwerp favoriet? Een blik op de odds

Het verschil tussen beide teams is 4 posities op de ranglijst. In punten bedraagt het verschil hier 4 punten. Gent zat voor de interlandbreak in een goed ritme terwijl Anderlecht toch ok 2 wedstrijden verloor maar wel van de koploper won. Bij Ladbrokes zien we dan dat de verschillen in odds erg weinig verschillen. Antwerp speelt natuurlijk thuis. De odds voor een Antwerpse winst staat nu op 2.70. Gent, de ploeg in vorm staat op 2.57 voor en overwinning. Een gelijkspel tussen beide teams geeft de hoogste odds. 3.50 keer je inleg als de wedstrijd eindigt in een gelijk.  Lees ook meer over de bonus, want Ladbrokes is niet alleen sterk in hoge odds.

De Ladbrokes bonus voor nieuwe spelers

Als nieuwe speler pak je nu echt een hele goede bonus bij Ladbrokes mee. Er wacht namelijk een welkomstbonus op je van 100% op je eerste inzet tot €200. Je hoeft alleen maar in te zetten op odds hoger dan 1.50 en je krijgt dus tot €200 in een freebet. Dit berag is gelijk aan jouw inzet. Er geld voor jouw winst geen rondspeelvoorwaarde dus je winst is direct opeisbaar. Supermakkelijk dus! Pak nu jouw bonus nog via deze link!

Ladbrokes Nieuws