Halve finale Croky Cup, wint Antwerp of Kortrijk?

Erik de Kort
23. januari 2020

De tweede halve finale van de Belgische beker is de wedstrijd tussen Antwerp en Kortrijk. Kortrijk heeft de beker nog nooit gewonnen, wordt dit de eerst keer?

Is de beker de redding van het seizoen voor beide clubs?

Met matige resultaten in de Pro League, lijkt het er op dat de bekerfinale of zelfs het winnen van de beker de redding van het seizoen kan worden, zeker voor Kortrijk. Antwerp staat in de competitie op de gedeelde tweede plaats. Kortrijk staat op de twaalfde plaats. Mocht Kortrijk nog iets van het seizoen willen maken dan lijkt de bekerfinale of zelfs een bekerwinst een stunt. We gaan zo eens kijken bij de bookmakers wie van deze twee clubs volgens hen, de meeste kans heeft deze spannende bekermatch te winnen. Antwerp kijkt natuurlijk tegen de grote de achterstand op Club Brugge aan in de competitie en zal de beker dus als grote triomf zien.

De vorige wedstrijden tussen deze teams

Eerder dit seizoen werd de wedstrijd tussen Antwerp en Kortrijk natuurlijk ook al gespeeld in de Pro League. In Antwerpen werd het 3-1 voor de thuisploeg. Van de laatste acht wedstrijden zien we dat Kortrijk verrassend vaak de winst pakte. Vijf maal was Kortrijk te sterk terwijl Antwerp slechts twee keer de sterkste was. De grootste overwinning voor Kortrijk was de 4-0 thuisoverwinning bijna twee jaar geleden. De statistieken geven dus hoop voor Kortrijk dat de vorige wedstrijd vrij kansloos verloor. We pakken de odds voor deze wedstrijd erbij en zullen gelijk de Unibet bonus bespreken.

 

antwerp kortrijk odds belgie beker

©Unibet

Wie is de favoriet bij de bookmakers?

Volgen de bookmakers de volgorde in de Pro League of gaan ze uit van de statistieken die we net noemden? Dat zou betekenen dat Kortrijk het voordeel zou krijgen. Bij Unibet zien we echter dat Antwerp het voordeel krijgt. De odds voor een Antwerpse overwinning zijn 1.45. Mocht je inzetten op Kortrijk wint, dan zie je hier odds van 6.75 voor terug. Een gelijkspel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Met odds van 4.75 is dit zeker ook nog winstgevend en dus zeker de moeite waard. Maar we hebben nog meer goed nieuws. Er staat ook nog een mooie bookmaker bonus voor je klaar.

De Unibet bonus

Wedden op deze wedstrijd bij Unibet doe je nu met een mooie welkomstbonus. .  Bij Unibet verdubbel je je eerste twee weddenschappen, de eerste (pre-match bet)tot € 50 en de tweede (een live-bet) tot € 25. De minimum storting is € 10 en hierbij pak je dus gelijk een winstverdubbeling van €10   Als je € 75 stort, kun je de maximale bonus ontvangen bij je eerste 2 weddenschappen van € 50 en € 25.Via de link hieronder kom je direct uit bij Unibet.

Unibet Nieuws