FA Cup finale Engeland: Arsenal vs. Chelsea

Robert Brondel
27. juli 2020

We leggen onze focus de laatste tijd weleens op meerdere wedstrijden per artikel, maar voor deze doen we nog eens wat extra moeite. De FA Cup finale tussen Arsenal en Chelsea is dan ook de spannendste wedstrijd van de hele week, als je het ons vraagt.

Zijn we bevooroordeeld? Misschien een beetje, maar niet per se voor de ene ploeg over de andere. We geloven gewoon dat Engels voetbal vaak de meest interessante wedstrijden zijn, voor wie houdt van wedden op voetbal. En al zeker een finale tussen twee sterke rivaliserende ploegen! Dat merk je alvast bij de online bookmakers, die maar al te graag hun noteringen voor deze wedstrijden aanbieden.

De odds voor Engelse wedstrijden, zoals deze FA Cup, staan vaak al ver op voorhand online, en dat zien we natuurlijk graag. Je maakt soms kans op extra voordelige odds, door vroeger in te zetten. Stel dat de beste speler van een bepaalde ploeg zich plots blesseert, bijvoorbeeld. Dat kan sterke gevolgen hebben op de hele wedstrijd. Maar goed, we wijken af. Hoe zit het met Arsenal – Chelsea?

Arsenal – Chelsea in de FA Cup

Het begin van de maand trapt meteen goed af op de Engelse velden, met deze wedstrijd. Om 18u30 zitten we klaar om deze wedstrijd tussen de Londense rivalen bij te wonen, live vanuit het Wembley Stadium naar onze kijkbuis gestreamd.

De rivalen van de Londense hoofdstad spelen hier de laatste fixture van de verlengde Engelse thuiscampagne, dit zes dagen nadat het Premier League-seizoen is geëindigd. Arsenal deed het vooralsnog erg sterk daarin met 13 afgelopen wedstrijden gewonnen. Ze versloegen vorige zaterdag nog Manchester City met 2-0.

Chelsea won in totaal al 8x de titel van landskampioen. De laatste keer dat ze dat deden, was in 2018. Zij wonnen vorig weekend op zondag nog tegen Manchester United met een 3-1 resultaat. Wat zeggen de odds bij BetRebels over de wedstrijd?

BetRebels odds Arsenal – Chelsea

arsenal - chelsea FA CUP odds
© Betrebels

Een grote verrassing is het niet, voor wie beide ploegen kent en volgt. Chelsea belooft deze ontmoeting te domineren, als we het BetRebels vragen. Ze staan namelijk voor met odds van 2.24, tegenover 3.25 odds dat Arsenal de wedstrijd winnen zal. Ook een gelijkspel is niet meteen geloofwaardig te noemen, met een notering van 3.50. Toch liggen alle noteringen hier wat ons betreft, nog best dicht bij elkaar. Het belooft dus meer dan ooit een spannende wedstrijd te worden, tijdens deze FA Cup finale.

Wed nu met bonus op Arsenal – Chelsea

Als je je voor het eerst registreert bij Betrebels en een storting maakt minimaal €10, krijg je daar 100% extra bonus voor. Het maximale bedrag dat je kunt meepakken in deze promo, is zomaar even € 150. Je krijgt 90 dagen de tijd om de bonus en je gestorte bedragen samen vijf keer rond te spelen, en wel op odds van 1.75 of hoger. Lees alles over de Betrebels bonus of klik meteen door om te wedden op Arsenal – Chelsea bij BetRebels.

 

 

BetRebels Nieuws