Wie wint er op: Arsenal of Chelsea?

Erik de Kort
24. december 2020

Nadat er al gewonnen werd van de Oost-Londense buren Westham, neemt Chelsea het nu thuis op tegen Arsenal. Opnieuw een London Derby maar nu op tweede kerstdag. Hier vind je de beste odds.

Zit er nog een wonder in voor Arsenal?

Arsenal staat slechts drie plaatsen en vier punten boven de degradatiezone na de 2-1 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Everton. Nadat er wel in Europa werd gewonnen was er enige opluchting en tegelijkertijd ook hoop dat de resultaten ook in eigen land zouden verbeteren maar niets lijkt minder waar. Het begin van de kwartfinale van de EFL Cup tegen Manchester City ging het nog redelijk goed, ze bleven tot de rust op gelijke hoogte. Na rust ging het echter helemaal mis en verloren de Gunners alsnog. Ze zijn nu uitgeschakeld in de League Cup en staan op de vijftiende plek in de Premier League.

Er is in januari ook nog Europees voetbal, dat dan wel. Als Arsenal fans toch nog ergens hoop op moeten putten voor het duel tegen Chelsea, is het dat The Gunners er in zijn geslaagd om in zeven van hun laatste negen wedstrijden in alle competities te scoren. De verdediging is echter wel gewoon zeer kwetsbaar. We hebben bij de bookmakers Nederland mooie odds bij deze partij gevonden en bespreken gelijk de B-Bets bonus. Je leest er zo meer over.

Chelsea met een hoop geblesseerden

De vijfde plek is op zich een redelijk resultaat voorlopig. Zeker als je kijkt naar de ziekenboeg bij de ploeg van Frank Lampard. De titelaspiraties van Chelsea leken te mislukken nadat er achtereenvolgens werd verloren van Everton en Wolves. Toch kwam Chelsea goed terug tegen West Ham en won Chelsea met 3-0 op Stamford Bridge. Thiago Silva zette de Blues al vroeg op voorsprong tegen West Ham en vervolgens maakte Tammy Abraham een ​​einde aan een droogte van een maand lang door twee keer achter elkaar te scoren. Dat was goed nieuws voor Chelsea en Abraham maar de hoeveelheid geblesseerde spelers blijft toe nemen.

De vleugelverdedigers Ben Chilwell en Reece James kampten met enkel- en knieproblemen en ook Hakim Ziyech kan nog niet meespelen. De laatste maanden zijn er flink wat spelers geblesseerd geraakt en hersteld De vijfde plek is door deze tendens zeker geen slecht resultaat. Het doel zal echter de top drie zijn maar om dat te halen moet er gewonnen worden van Arsenal.

Bbets odds bij Arsneal Chelsea 2020 26-12

©B-Bets

Wedden op Arsenal – Chelsea met de beste odds

Als je wilt inzetten op deze wedstrijd doe je er goed aan eens bij B-bets te kijken. Naast de mooie sportweddenschappen bonus zijn de odds bij Arsenal – Chelsea namelijk ook zeer interessant. De bonus geeft je tot € 120 extra. Je kunt ook nog eens € 5 extra pakken zonder dat je een storting hoeft te doen. De voorwaarden zijn prima bij beide bonussen en ook de odds voor deze wedstrijd zijn top.

Laten we ze er gelijk bij pakken. Arsenal heeft een zware klus tegen Chelsea en zijn zeker geen favoriet. Je krijgt 3.95 als je inzet op een overwinning van The Gunners. Voor wedden op Chelsea dat dus een flink aantal basisspelers mist, krijg je 1.95 voor winst. Een gelijkspel geeft je 3.50 en dat geeft wel aan dat de bookmakers massaal lijken te kiezen voor Chelsea als winnaar van deze wedstrijd. Welke ploeg jij ook kiest, met minimale odds van bijna 2.0 en een lekkere bonus is het fijn inzetten.

BBets Nieuws