Wint Bergwijn met de Spurs bij Aston Villa?

Erik de Kort
13. februari 2020

Tottenham heeft zicht op Europese kwalificatie en vecht dus vol voor de punten. Villa wilt uit de degradatiezone blijven. Wie pakt de punten?

Spurs 3 wedstrijden op rij ongeslagen

2 punten achterstand heeft Tottenham op Sheffield United. De vijfde plaats geeft recht op Europees voetbal volgend seizoen en dus is Tottenham erbij gebaat om tegen Aston Villa drie punten te pakken en de achterstand te verkleinen. Tottenham heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen en speelde uit bij Watford gelijk. Ook in de vierde ronden van de FA Cup was Tottenham de sterkste over twee partijen. Na de wedstrijd tegen Aston Villa op zondag spelen de Spurs de achtste finales tegen Leipzig. Nog een paar dagen later gaat Tottenham op bezoek bij Chelsea. Van een makkelijk programma is dus geen sprake. Op papier is Aston Villa de minste tegenstander de komende wedstrijden maar is Tottenham dan automatisch favoriet bij B-Bets? Mourinho mist aan zijn zijde in ieder geval Harry Kane en Moussa Sissoko en kan dus niet de sterkste selectie opstellen.

Aston Villa kan zich uit de degradatiezone spelen

Met een voerwinning tegen Spurs kan Aston Villa op Villa Park erg goede zakendoen. Momenteel staat Villa een punt boven de gevarenzone. Toch is het makkelijker gezegd dan gedaan om punten te pakken tegen de Spurs. Zo mist coach Dean Smith voor lange tijd Wesley, Tom Heaton, en John McGinn. Daar staat wel tegenover dat international Danny Drinkwater samen met Ezri Konsa bij de selectie zouden kunnen aansluiten. De laatste vijf Premier League wedstrijden werden er zeven punten bij elkaar gesprokkeld. Als het allemaal mee zit kan Villa bij een goed resultaat na het weekend zomaar op de vijftiende plaats staan. De verschillen zijn dus erg klein onderin de Premier League. We hebben een rondje langs de voetbal gokken sites gemaakt om de beste odds voor deze wedstrijd te vinden. Je vindt ze hieronder!

 

de b-bets odds bij aston villa

© B-Bets

De odds en bonus bij Aston Villa tegen Tottenham

B-Bets heeft zeer goede odds voor deze typisch Engelse wedstrijd. Wat geven de bookmakers voor een thuisoverwinning van Aston Villa? Bij B-bets zien we dat je vier keer je inleg krijg voor winst van Aston Villa. Voor een overwinning van Tottenham krijg je met 1.86 toch zeker ook goede odds. Een gelijkspel tussen beide teams lever je mooie odds van 3.80. Ook heeft B-bets een bonus voor je klaar staan die we er gelijk voor je bij pakken.

Met deze bonus kun je gratis wedden zonder ook maar te storten en dat is natuurlijk altijd interessant. Bovendien krijg je zodra je stort bij B-Bets  een maximale bonus tot €120 (100%). Je hebt geen bonuscode nodig en de minimale storting is €20. Om de volledige bonus vrij te spelen zet je het bonus en stortingsbedrag vijf keer in. Via de link hieronder kom je direct uit bij B-Bets.

BBets Nieuws