Pakt Koeman door met Barcelona? Wedden op Bilbao – Barça

Erik de Kort
5. januari 2021

Barcelona kan met een overwinning op Athletic Bilbao de derde plek in La Liga pakken. Bilbao is echter een geduchte tegenstander en kan de goede reeks van Barça zomaar eens stoppen.

Athletic Bilbao: Garitano out, Marcelinho in

Het rommelt aan alle kanten bij Athletic Bilbao. Hoewel er afgelopen weekend nog gewonnen werd op Elche, werd er door het bestuur toch besloten coach Garitano aan de kant te zetten. Dat terwijl Bilbao het in de eerste seizoenshelft helemaal niet zo slecht deed. Athletic staat op de negende plek en kan bij een goede reeks zelfs nog dromen van een Europees ticket. Met de komst van ex Valencia manager Marcelinho zou die droom waargemaakt moeten worden aldus het bestuur van Athletic Bilbao.

De resultaten schommelden de laatste weken wat. Voor er gewonnen werd van Elche ging Athletic ten onder tegen Sociedad en Real Madrid maar speelden ze gelijk tegen Villareal en Valencia. Een nederlaag tegen Barcelona kan ze wel een paar plekken op de ranglijst laten zakken. Het zal een zware klus worden voor Marcelinho die pas een paar dagen bezig is met zijn ploeg, of de bookmakers NL Athletic Bilbao een kans geven tegen Barça zie je zo.

Koeman lijkt eindelijk zijn draai gevonden te hebben bij Barça

Barcelona is nog steeds kwetsbaar en de resultaten zijn verre van wat ze bij Barcelona gewend zijn. Er was de eerste seizoenshelft met name kritiek op de speelwijze en dan met name de aanval van Barcelona. Het team lijkt langzaam maar zeker te gaan draaien en er is inmiddels al een tijd niet meer verloren. Afgelopen weekend werd ook weer eens de nul gehouden en was met name de Spaanse pers vol lof over Frenkie de Jong en een aantal andere sleutelspelers van Barcelona. Met een wedstrijd meer gespeeld is de achterstand op koploper Athletic Madrid nu tien punten. Wel ligt de nummer drie positie binnen handbereik. Hiervoor moet Barcelona winnen van Athletic. Het gat na een overwinning is dan met aartsrivaal Real Madrid nog vijf punten. We hebben goede odds voor je gevonden bij Betfirst. Meer informatie over deze bookmaker lees je in onze Betfirst review. Laten we snel de odds erbij pakken.

 

wedden op athletic bilbao -barcelona 06-01-2020

©Betfirst

Is Barcelona favoriet bij de bookmakers?

Er is nog een hoop werk aan de winkel bij Barcelona maar toch verwachten we dat de bookmakers wel zullen kiezen voor een overwinning van Lionel Messi en zijn ploeg. Omdat bij wedden op voetbal goede odds van levensbelang zijn, zijn we afgereisd naar Betfirst om je op je wenken te bedienen. Het thuisspelende Athletic is outsider en dat zie je gelijk aan de odds van 4.15.

Een gelijkspel tussen beide ploegen staat bij Betfirst op 3.95. Dat houdt dus in dat Barcelona, zoals we al verwachtten, favoriet is bij de bookmakers om deze wedstrijd te winnen. Met nog een flink aantal spelers in de ziekenboeg krijg je 1.90 als je inzet op een overwinning van Barcelona. Prima odds voor een mooie La Liga wedstrijd op woensdagavond!

BetFIRST Nieuws