Start La Liga, wedden op Athletic Bilbao – Barcelona zonder risico!

Peter Vissers
14. augustus 2019

Vrijdag begint het dan eindelijk: La Liga oftewel de Spaanse competitie. In Baskenland ontvangt Athletic Bilbao de kampioen van vorig seizoen Barcelona. Barcelona dat ondanks de titel afgelopen seizoen erg veel kritiek over zich heen kreeg heeft met 3 nieuwe smaakmakers maatregelen genomen. Campeonbet viert de start van La Liga ook, je kan nu namelijk risicovrij inzetten op de eerste speeldag in Spanje! Hoe dat werkt lees je hier beneden en natuurlijk besproken we ook de openingswedstrijd!

Barcelona opnieuw favoriet voor de titel? Bilbao wilt Europa in

Eigenlijk zijn de Catalanen elk seizoen favoriet bij de beste bookmakers voor Nederlanders voor de Spaanse titel. Barcelona hoopt dit jaar toch ook weer eens furore te maken in Europa. Met het aantrekken van Griezmann, Frenkie de Jong en Neto zijn drie smaakmakers gehaald die het inmiddels iets verouderde team van Barça versterken. Blaugrana kan overigens dit jaar de derde titel op rij winnen en zal Real Madrid graag opnieuw pijn willen doen in de onderlinge confrontatie om het kampioenschap.

Athletic Bilbao is afgelopen seizoen op een heel behoorlijke achtste plaats geëindigd. De club haalde net geen Europees ticket maar mocht uiteindelijk niet klagen. Eerder het seizoen toen er nog onder coach Berizzo werd gespeeld, leek degradatie namelijk dichterbij dan Europa. De Basken, normaliter altijd zee trouw aan hun coach, besloten om vroeg in het seizoen Berizzo de laan uit te sturen en Gaizko Garitano aan te stellen als grote man. Het geïnspireerde Atletico klom gestaag omhoog vanaf de 18e plaats op de ranglijst en eindigde dus uiteindelijk op de achtste stek.

Terwijl het Barça altijd gonst van de transfergeruchten en het tot dusver deze zomer al 221 miljoen Euro uitgaf aan drie spelers, is het bij de Baskische club nooit echt heel spectaculair wat betreft ingaande transfers. Dit komt door de ongeschreven regel die al vanaf 1912 van kracht is om alleen maar spelers aan te trekken die in Baskenland zijn geboren of het voetbal geleerd hebben bij een Baskische club. Nu kun je je natuurlijk afvragen hoe succesvol je kan zijn om dit beleid in een van de grootste competitie te voeren maar de statistieken liegen er niet om. Er zijn namelijk maar drie ploegen in Spanje die nog nooit gedegradeerd zijn uit La Liga: Barcelona, Real Madrid en Athletic Bilbao!

Gokken op Athletic - Barca met odds
© Campeonbet

Gokken op Athletic Bilbao – Barcelona wat zijn de odds?

Wint Barcelona de eerste wedstrijd van het seizoen? Zijn Messi & co genoeg op elkaar ingespeeld om het Baskenland na 90 minuten te verlaten met 3 punten? De sportweddenschappen sites geven hier 1.71 voor. Mocht je denken dat Bilbao het Barça lastig kan maken en een gelijkspel meer voor de hand ligt, dan krijg je hier 3.86 voor. Winst van Athletic Bilbao geeft 4.83. Denk jij dat de eerste wedstrijd met gemak door de nieuwe ploeg van Frenkie de Jong gewonnen gaat worden of kan Bilbao verrassen en thuis de huidige kampioen van het scoren houden of zelfs verslaan? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze bookmaker bonussen en zorg dat je een goede bonus meepakt.

Risk Free Bets tot €40 bij Campeonbet

Om de start van La Liga te vieren heeft Campeonbet een superpromotie! Deze iDEAL Bookmaker is een fantastische bookmaker. Voor alle wedstrijden op de eerste speeldag geldt dat je risico vrij kunt wedden. Om van deze deal gebruik te maken dien je €30 te storten en minimaal € 10 in te zetten op 3 of meer bets met een minimum odd van 1.60 per selectie. Campeonbet geeft zeer goede odds en heeft een uitgebreid aanbod aan weddenschappen. Deze promotie is dus zeker een aanrader! Klik op de link beneden en wed op Athletic Bilbao – Barcelona!

CampeonBet Nieuws