De beste odds bij Atletico Madrid tegen Valencia

Erik de Kort
25. januari 2021

Op zondagavond staat er een mooie kraker te wachten in La Liga. Atletico kan de zesde overwinning op rij pakken als ze winnen van Valencia. Hieronder lees je onze voorbeschouwing van deze prachtwedstrijd.

Atletico Madrid is op stoom

Met al vijf overwinningen op rij en maar liefst 2 goals in meer dan de helft van 20 thuiswedstrijden lijkt Atletico klaar te zijn voor het treffen met Valencia. Hoewel we Valencia als jaren als topteam beschouwen, gaat het dit seizoen een stuk minder. Atletico won donderdag avond op het nippertje van Eibar. Luis Suarez scoorde eerst in de 40e minuut de gelijkmaker maar schoot vanaf 11 meter de beslissende goal binnen. Omdat Real Madrid punten liet liggen kon Atletico opnieuw uitlopen. Het verschil tussen beide ploegen is nu zeven punten terwijl Atletico alsnog een wedstrijd meer heeft in te halen.

Alle ogen zijn gericht op Suarez om in deze wedstrijd het verschil te maken. Inzetten dat Suarez de eerste goal van de wedstrijd maakt geeft je bij Betway, van de beste bookmakers 3.20. We hebben over deze bookmaker ook een uitgebreide Betway review geschreven. Laten we ook eens kijken wat er precies bij Valencia aan de hand is en ook daar de odds van bespreken.

Valencia staat op de veertiende plek

Dit seizoen lijkt er niet veel over te zijn van de topploeg zoals we Valencia kennen. De veertiende plek en slechts 20 punten. Dat is maar twee punten meer dan de ploegen in de gevarenzone. Een overwinning kan Valencia wel richting de tiende plek duwen maar er zijn toch ook ploegen die een wedstrijd minder gespeeld hebben. Met de huidige vorm verwachten we niet dat Valencia veel te zoeken heeft in het Estadio Wanda Metropolitano. Valencia moet wel Kevin Gameiro missen en doelman Jasper Cillesen die er al voor langere tijd uitligt. Meer blessures zijn er gelukkig niet voor Javi Gracia. Wat de odds zijn voor een overwinning van Valencia zie je hieronder.

Goede odds bij wedden Atletico Madrid - Valencia

©Betway

De noteringen van de bookmakers

De odds bij deze wedstrijd zijn hartstikke interessant. Niet alleen zag je al dat als Suarez als eerste scoort, je 3.20 krijgt, ook als Suarez überhaupt tot scoren komt kan dat je nog een mooie bedrag opleveren. Bij Betway krijg je 1.66 als je hierop inzet. Wedden op Atletico Madrid geeft je 1.37. Valencia staat op 9.00. Wij verwachten niet dat Valencia het Atletico moeilijk kan maken. Als er dan toch een stunt in zit, zal het wat ons betreft een gelijkspel worden.

Wedden op een gelijkspel tussen deze teams staat op 4.75. We weten in ieder geval dat Atletico er alles aan zal doen om zo veel mogelijk uit te lopen op Real en dat tegelijkertijd Valencia ook wel weer eens zou willen winnen. Met deze goede odds wordt het wedden op voetbal in ieder geval een stuk interessanter.