AZ – Royal Antwerp gokken: Europa League Play-offs odds

Erik de Kort
20. augustus 2019

Donderdag staat ons een Nederlands – Belgisch onderonsje te wachten. AZ neemt het op tegen Royal Antwerp. Een plaats in de groepsfase van de Europa League staat te wachten voor de winnaar van de dubbele confrontatie Antwerp treft het niet in de voorrondes van de Europa League, na het sterke Viktoria Pilzen, staat nu AZ te wachten. Wie zal de strijd om de groepsfase te behalen winnen? Het Nederlandse AZ of Royal Antwerp uit België?

AZ beschikt over levensgevaarlijke spitsentrio

AZ Alkmaar heeft een sterk team, ondanks dat het deze zomer afscheid nam van aanvoerder, spelmaker en groot talent Guus Til. De aanvoerdersband is inmiddels overgenomen door de eveneens jonge Teun Koopmeiners. AZ heeft zich de laatste jaren volledig geconcentreerd op de jeugdopleiding en de Alkmaarse jeugdopleiding is momenteel misschien wel de beste van Nederland te noemen. Twee toptalenten uit eigen opleiding spelen in de voorhoede. Oussama Myron Boadu (18) en Calvin Stengs (20). Met Marokkaans international Idrissi (23) is dit een levensgevaarlijk trio met veel individuele kwaliteiten.

Idrissi dribbelt er lustig op los en creëert gevaar door naar binnen te komen en met rechts te schieten. Stengs heeft een schitterende steekpass in zijn voeten en Boadu is een spits die vrijwel geen kans onbenut laat. Het trio is bij 12 van 13 doelpunten betrokken. Coach Bölöni van Antwerp is er dus bij gebaat zijn defensie zo goed mogelijk voor te bereiden. De verwachting is dan ook dat Antwerp de bus zal gaan parkeren en gokt op een counter waarbij Mbokani als targetman gebruikt kan worden.

Waar wordt de match gespeeld?

The Great Old, oftewel Royal Antwerp kan zich dus opmaken voor een gevaarlijk AZ dat weliswaar thuis speelt maar niet het eigen stadion kan gebruiken. Het dak van het AFAS-stadion stortte anderhalve week in op een moment dat er, wonder boven wonder, niemand in het stadion aanwezig was. De schade is dus materieel en financieel en we spreken van geluk dat het stadion leeg was. Het stadion in Alkmaar is dus niet geschikt en dus wordt er uitgeweken naar het stadion van FC Twente in Enschede.

Odds AZ- Royal Antwerp wedden in Europa League

© Svenbet

AZ – Antwerp gokken, wat zijn de odds?

Als we kijken bij de Nederlandse bookmakers, zien we dat de club uit Alkmaar van coach Arne Slot favoriet is in de “thuis” wedstrijd. Als je wilt inzetten op winst voor de club uit de Zaanstreek geeft dit een quotering van 1.65. Winst van The Great Old is volgens de bookmakers een stuk onwaarschijnlijker en levert daarom maar liefst 4.63 op. Mocht er na 90 minuten nog geen winnaar zijn, dan zie je jouw inzet vermenigvuldigd worden met 3.82

Inzetten op AZ – Antwerp met € 100 bonus

Je hebt Svenbet waarschijnlijk zien staan in onze lijst met bookmaker bonussen. Svenbet is een zeer degelijke en relatief nieuwe bookmaker die vanaf 2018 op de markt is. Als je wilt inzetten op AZ – Royal Antwerp dan raden we je zeker aan om je aan te melden bij Svenbet. Als nieuwe speler kun je bij Svenbet nu een hele lekkere bonus inkoppen. Bij je eerste storting krijg je 100% extra tot een bedrag van €100. Het grote voordeel van Svenbet is dat je ook gewoon kunt gaan Ideal wedden. Die bonus is dus zo binnen!

 

Svenbet Nieuws