De kraker tussen AZ en Real Sociedad

Erik de Kort
24. november 2020

AZ staat voorlopig nog aan kop in groep F van de Europa League maar dan kan zomaar verandering in komen. Kan de ploeg van Arne Slot winnen van het Spaanse Real Sociedad?

Zure nederlaag voor AZ

Drie ploegen die allemaal op zes punten staan. Zowel AZ, Napoli als Real Sociedad wisten twee wedstrijden te winnen en verloren er één. AZ verloor in Spanje van Sociedad en gaat nu dus op zoek naar opnieuw drie punten. Het seizoen begon niet zo goed voor AZ maar inmiddels lijkt de vorm te zijn opgemaakt. In de laatste vier wedstrijden scoorde AZ maar liefst negen keer en door Napoli te verslaan lieten de Alkmaarders zien dat je ze zeker niet mag onderschatten.

De laatste drie wedstrijden van AZ gingen gewonnen en bovendien zijn er maar weinig blessures bij de Alkmaarders. Jordy Clasie is nog twijfelachtig en Jeremy Helmer ligt al voor lange tijd uit de roulatie maar verder lijkt Arne Slot over alle spelers te kunnen beschikken. We hebben bij deze wedstrijd een van de online bookmakers uitgekozen die een mooie bookmaker bonus aanbiedt en daar gaan we nadat we de tegenstander hebben besproken uitgebreid over.

mobius.bet bonus
©Mobiusbet

Real Sociedad is levensgevaarlijk

De Spaanse ploeg, momenteel de koploper in Spanje verkeert in bloedvorm. De laatste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen en met name het middenveld van Sociedad is van grote klasse. In de Europa League staan ze derde nadat ze wonnen van Rijeka maar verloren van Napoli. In tegendeel tot AZ zijn er bij Sociedad wel een aantal blessures. Alex Sola, Luca Sangalli, Asie Illaramendi en ook Andoni Gorosabel zullen niet mee kunnen doen tegen AZ. Alsnog blijven er genoeg topspelers over die AZ pijn kunnen doen. Real Sociedad staat dan ook niet voor niets op de eerste plek in La Liga. We gaan de odds en die mooie Mobiusbet bonus er gelijk maar eens bij pakken

Mobiusbet heeft de beste odds en mooie bonussen!

Het zal een zwaarbeladen avond worden in Alkmaar als Sociedad op bezoek komt. Omdat we drie ploegen hebben die op zes punten staan is het van levensbelang om te winnen. Zowel AZ als Sociedad zullen alleen genoegen nemen met drie punten. Bij de bookmakers is Sociedad de grote favoriet. Je krijgt voor het thuisspelende AZ nu 3.95 en een overwinning van Sociedag staat op 1.83. Een gelijkspel levert je net iets minder op dan winst van AZ, dit staat op 3.73.

Het zijn niet alleen de odds die het verschil maken bij deze bookmaker. Ook de bonus is geweldig! Je krijgt sowieso 100% tot € 100 als je de bonuscode SCORE100 gebruikt maar tegelijkertijd kun je met de code MOBILE10 ook nog eens een freebet pakken met mobiel wedden. Genoeg bonussen en goede odds. Wat wil je nog meer?

Mobius.Bet Nieuws