ICC promo voor Bayern – Milan met € 30 risk free bet + 30% hogere winst

Peter Vissers
22. juli 2019

Kan je net zoals ons niet langer wachten op de start van het nieuwe seizoen voetbal? Gelukkig is er momenteel de vriendschappelijke competitie van de ICC aan de gang al. Topwedstrijden zijn dan ook talrijk en dat is niets anders woensdag nacht met Bayern – Milan. Svenbet biedt bij alle ICC matchen een € 30 risk free bet zowel als tot 30% winst verhoging aan!

Wedden op Bayern – Milan odds in de ICC

De Duitse kampioen tegen de Italiaanse nummer 5 van vorig seizoen. Ook al zijn de gouden jaren van AC Milan al een tijdje voorbij, kijken we toch zeker uit naar deze partij. Wat kunnen we zoal verwachten van deze twee top ploegen? En wat denken de Bookmakers Nederland? Bayern verloor zijn eerste wedstrijd tegen Arsenal, maar herpakte zich snel door Real Madrid een rake slag uit te delen met een 3-1 overwinning. De Italianen hebben zelf geen enkele wedstrijd gespeeld in deze competitie, dus Bayern wordt de eerste uitdaging.

Odds Bayern - AC Milan in de ICC
© Svenbet

Zoals je kan zien kan in de Bayern – Milan quotes kunnen de Duitsers genieten van redelijk hoge quoteringen. We gaan dan ook eerder uit van een Bayern winst en hebben niet zoveel geloof in een stunt van AC Milan. We weten wel dat het enkel een vriendschappelijk toernooi is, maar een top affiche zoals deze zullen beide ploegen toch nog altijd willen winnen. De Duitse ploeg van Niko Kovac zal dan zeker sterk voor de dag komen. De wedstrijd wordt gespeeld om 3u s’nachts op woensdag in Kansas City.

Mis de ICC promotie van Svenbet niet! 30% verhoging winst & € 30 risicovrij

Naar de gewoonlijke Svenbet bonus bieden ze regelmatig ook wekelijkse promoties aan. Deze week kan je bij een multiple bet op eender welke partij van de ICC een risk free bet ontvangen. Wat deze ICC promo nog mooier maakt is dat je hier bovenop nog eens tot 30% extra winst kan krijgen! We leggen meteen deze geweldige promotie voor je uit.

Wat zijn de voorwaarden van deze promo? 

Maak een storting deze week bij Svenbet van minstens € 30. Omdat Svenbet behoort tot de iDEAL bookmakers lijst, kan die naast de gebruikelijke opties ook met iDEAL gebeuren. Als je hiermee klaar bent kan je een combi weddenschap van minimum € 10 plaatsen op één van de ICC matchen. Enkel quoteringen van 1.60 per selectie tellen mee voor deze ICC promo. Hoe meer selecties je maakt hoe meer je winst verhoogd wordt, startend van 20% bij 3 selecties tot en met 30% bij 6 selecties.

Je verloor de weddenschap? Geen probleem!

  • Bij verlies krijg je het equivalent van de weddenschap die je plaatste tot € 30 terug
  • Om deze te claimen moet je wel via de customer service dit even aanvragen binnen de 48 uur
  • Je kan de free bet enkel op multi weddenschappen inzetten met odds van 1.80 per selectie
  • Deze freebet moet binnen de 7 dagen worden gebruikt
  • Er staat ook een maximum winst uitbetaling op deze gratis weddenschap van 10 keer de waarde

Om de volledige algemene voorwaarden door te lezen kan je ook bij Svenbet op hun promotie tab dit even snel doorlezen, maar wij hebben voor jou de belangrijkste zaken hierboven neergeschreven. Deze ICC promotie is dus een prima manier om te wedden op Bayern – Milan quoteringen, of eender welke ICC match die je wil volgen. Aanmelden bij Svenbet kan via onderstaande knop. Pak ook je € 100 Svenbet welkomstbonus!

 

 

Svenbet Nieuws