19. april 2019

Eredivisie: Pakt Feyenoord tegen AZ 3 punten en een Europees ticket?

Met Feyenoord tegen AZ wacht er een belangrijke wedstrijd in de Eredivisie op ons. Feyenoord staat op dit moment derde in de stand, met 4 punten voorsprong op AZ. En het gaat om niet minder dan een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Feyenoord doet het beter dan AZ met 9 punten op 15. AZ heeft uit de laatste 5 wedstrijden 8 punten gehaald, maar ook enkel 1 keer verloren. De vraag is – welke ploeg kan op het juiste moment de beste vorm vinden? Bij bookmaker B-Bets wachten er een welkomstbonus van € 100 en daarnaast ook hoge quoteringen.
meer…

6. april 2019

La Liga: Barcelona op weg naar de titel tegen Atlético Madrid?

In La Liga vinden we deze week Barcelona tegen Atlético. En daarmee ook de wedstrijd tussen de leider en de tweede in het klassement. Op dit moment lijkt Barcelona op weg naar de titel, maar door winst zou Atlético tot op 5 punten van de leider kunnen komen. En er is nog een andere reden voor Atlético om alles te geven in deze wedstrijd. Real volgt op maar 5 punten en moet op afstand worden gehouden. Naast leider en tweede in het klassement is dit ook het duel tussen de beste aanval en de beste verdediging. Barcelona is de ploeg met de meest spectaculaire aanval. Atlético heeft vooral de verdediging als een sterk punt. Een sterk punt van b-Bets zijn vooral de vele verschillende weddenschappen op het voetbal. Maar ook de welkomstbonus voor je eerste storting met tot € 100 is heel attractief.
meer…

30. maart 2019

Derby van Glasgow: Wed op Celtic tegen de Rangers en pak € 100

Met Celtic tegen de Rangers eindigt onze week met een klassieke derby bij BBets. Veel wordt er niet gesproken over het voetbal in Schotland, maar iedereen kent Celtic Glasgow tegen de Glasgow Rangers. Dit is ook meteen het duel tussen de leider en de tweede in de stand. Op dit moment staan de Rangers 10 punten achter op Celtic, dat op weg naar een nieuwe titel is. Kijken we naar de laatste 5 wedstrijden, dan hebben beide ploegen niet verloren. Voor Celtic staat de teller op 3 keer winst en 2 gelijkspellen. De Rangers hebben dan weer 3 keer gelijk gespeeld en 2 keer gewonnen. Leuk om te weten – beide ploegen scoren gemiddeld meer dan 2 doelpunten per wedstrijd. Heel wat interessante weddenschappen en tot € 100 voor je storting wachten op je bij bookmaker BBets. Wed dus nu op de topper uit het Premiership in Schotland en win!
meer…

16. maart 2019

De derby van Milaan: win € 5 exclusief bij B-Bets

Een van de klassiekers die we dit weekend vinden is een derby uit de Serie A. In Italië spelen namelijk AC Milaan en Inter tegen elkaar. Hiervoor wachten er meer dan 800 verschillende weddenschappen op je bij B-Bets. En daarnaast ook een heel attractieve bet sites bonus met tot € 100, maar meer daarover later. AC en Inter zijn ook buren in het klassement. Op dit moment staan zij derde en vierde, met maar 1 punt verschil. Juventus is al gaan lopen, maar Napoli staat op maar 6 punten van AC Milaan. Echter komt de bedreiging ook van Roma, die vijfde staan met 3 punten achterstand op Inter Milaan.
meer…