Manchester United – Chelsea in de Premier League – direct duel voor Europa

andre.lauer
26. april 2019

Deze zondag is het weer feest in de Premier League. Dan ontvangt Manchester United thuis Chelsea. En het gaat om niet minder dan de kwalificatie voor Europees voetbal. Op dit moment zit Manchester 3 punten achter op Chelsea als zesde. Plaats 6 betekent geen kwalificatie voor het Europees voetbal. 2 punten voor United zit Arsenal op plaats 5, die voor de Europa League kwalificeert. En als vierde is Chelsea zelfs direct voor de Champions League gekwalificeerd. Bij bookmaker b-Bets is er dus veel spanning rond deze wedstrijd. Voor elk mogelijk resultaat van de match vind je sterke quoteringen. En tot € 100 wachten er op je voor je eerste storting. Welke van deze 2 ploegen gaat door naar Europees voetbal?

Vorm ploegen en odds Premier League en United – Chelsea bij b-Bets

Zonder duidelijke favoriet zijn de quoteringen voor de match bijzonder hoog bij bookmaker b-Bets. Chelsea doet het deze weken niet slecht met 10 punten op 15 uit de vorige 5 wedstrijden. Met 6 op 15 doet Manchester United het heel wat slechter en is de vorm zoek. Vinden ze hun beste vorm voor deze beslissende wedstrijd tegen Chelsea? Voor je weddenschappen is dit echter heel goed nieuws. Geen duidelijke favoriet betekent namelijk dat de quoteringen voor elk resultaat hoog zijn.

Manchester United - Chelsea odds Premier League bij b-Bets online
© b-Bets

Als thuisploeg ligt de quotering voor winst van Manchester United bij 2.70. Maar ook de odds van favoriet Chelsea liggen met 2.65 voor winst heel hoog. Daarnaast ontvang je 3.45 keer je inzet indien de wedstrijd op een gelijkspel eindigt. Ook voor het eerste doelpunt liggen de noteringen heel dicht bij elkaar. Zo liggen de odds bij 2.00 indien Manchester United eerst scoort en bij 1.99 indien Chelsea dit doet. Indien er helemaal geen eerste doelpunt wordt gescoord, is de notering bij 13.00. Uitstekende odds voor de wedstrijd – en er wacht ook nog een bet sites bonus op je!

100% tot € 100: De stortingsbonus bij bookmaker b-Bets

  1. Volg de onderstaande link naar de homepage van de aanbieder
  2. Maak je b-Bets account voor online sportweddenschappen aan
  3. Stort een bedrag van € 20 of meer in je weddenschap account
  4. Ontvang 100% van je storting als bonus tot maximum € 100
  5. Speel storting en bonus elk 8 keer rond voor het uitbetalen

Als nieuwe klant wachten er binnen enkele stappen tot € 100 bonus op je bij de bookmaker. Hierbij gaat het om een aanbod met 100% van je stortingsbedrag. Plaats dus een eerste storting naar je account met minstens € 20. Nu ontvang je de bookie bonus van b-Bets. Het maximum bedrag is € 100 bonus voor een storting van € 100. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet je hem 8 keer rondspelen, net zoals de storting. Dit kan met weddenschappen op 3 of meer uitkomsten. De minimale quotering ligt hier bij 1.80. Veel plezier met je weddenschappen op Manchester United – Chelsea bij b-Bets online!

BBets Nieuws