Ajax de baas in de Johan-Cruyff-Arena tegen Tottenham?

andre.lauer
8. mei 2019

Deze week levert je minstens twee absolute krakers. Na de ongelofelijke 4-0 van Liverpool tegen Barcelona zijn we op zoek naar de tweede finalist. Ajax of Tottenham – welke ploeg gaat door naar de finale van de Champions League? De pole positie is in ieder geval voor Ajax – 1-0 winst in de heenwedstrijd en nu thuisvoordeel. Maar 1-0 is geen gigantische voorsprong en remontes zijn altijd mogelijk in deze beker. Dat weet ook bookmaker b-Bets. Op een van de meest populaire voetbal wedden sites is er een groot aanbod rond deze wedstrijd. En ben je nog geen klant, dan wachten er ook nog € 100 op je voor je eerste storting.

Winst van Ajax wordt aangeboden met een quotering van 2.25. Indien Tottenham de wedstrijd wint, dan ontvang je zelfs 3.10 keer je inzet. Voor een gelijkspel liggen de odds met 3.65 nog iets hoger. Kijken we naar de kwalificatie, dan is Ajax nog duidelijker favoriet. Hier is er een notering van 1.33 indien Ajax doorgaat naar de finale. Voor outsider Tottenham ligt deze met 3.35 heel wat hoger. Iets minder duidelijk is dan weer, welke ploeg eerst zal scoren. Thuisploeg Ajax levert je hier odds van 1.81 op. Voor Tottenham liggen deze bij 2.14. En scoort geen van beide ploegen, dan ontvang je zelfs 17.00 keer je inzet. Sterke odds – en wij gaan meteen door naar het sterke welkomstaanbod!

Wie scoort laatst in de wedstrijd Ajax - Tottenham bij b-Bets?
© b-Bets

Pak tot € 100 bij b-Bets voor je eerste online storting

De b-Bets bonus hoort namelijk tot de beste aanboden, die op dit moment beschikbaar zijn. Indien je nog geen account bij de bookmaker hebt, moet je nu goed opletten. Via onze button beneden geraak je op de website van de aanbieder. Klik daar op ‘register’. Binnen enkele stappen heb je nu de mogelijkheid, een account te openen. Is je account klaar? Dan moet je minstens € 20 storten via een van de beschikbare betalingsmethodes, zoals iDeal.

100% van je storting tot € 100 ontvang je nu als bonus. Echter moet je nog aan de bonuscondities voldoen, voordat je bonus kan worden uitbetaald. Zowel je storting alsook je bonus moeten elk 8 keer worden ingezet tegen odds van minstens 1.80. Dit dient te gebeuren binnen de 30 dagen na ontvangst van de bonus. Bij het vrijspelen moeten de weddenschappen worden geplaatst op selecties met 3 of meer uitkomsten.

Pak ook € 5 bonus zonder storting

Op dit moment is er naast de fantastische € 100 bonus van de bookmaker nog een ander aanbod. Exclusief ontvang je al € 5 voor het openen van je account. Volg dus onze link en maak je account aan. De € 5 gratis weddenschap moet wel 16 keer worden rondgespeeld voor de uitbetaling. Aarzel dus niet langer en maak nu je account bij de bookmaker aan via onze link met € 5 gratis wedden. Na je storting speel je de bonus van 100% vrij. En daarna zet je in op de Champions League en Ajax – Tottenham bij b-Bets!

 

BBets Nieuws