Eredivisie: Pakt Feyenoord tegen AZ 3 punten en een Europees ticket?

andre.lauer
19. april 2019

Met Feyenoord tegen AZ wacht er een belangrijke wedstrijd in de Eredivisie op ons. Feyenoord staat op dit moment derde in de stand, met 4 punten voorsprong op AZ. En het gaat om niet minder dan een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Feyenoord doet het beter dan AZ met 9 punten op 15. AZ heeft uit de laatste 5 wedstrijden 8 punten gehaald, maar ook enkel 1 keer verloren. De vraag is – welke ploeg kan op het juiste moment de beste vorm vinden? Bij bookmaker B-Bets wachten er een welkomstbonus van € 100 en daarnaast ook hoge quoteringen.

Quoteringen Feyenoord – AZ bij B-Bets online

Favoriet voor winst is thuisploeg Feyenoord met een quotering van 1.78. Wint AZ, dan liggen de odds bij 3.90. Een gelijkspel levert je een notering van 4.10 op. Scoren beide ploegen, dan ontvang je een quotering van 1.45. Gebeurt dit niet, dan liggen de odds bij 2.65. Een weddenschap op de exacte score levert je bijzonder veel op. Zonder doelpunt levert de wedstrijd je een quotering van 23.00 op. Een 1-0 voor Feyenoord wordt aangeboden met een quotering van 12.00. Wint AZ met 0-1, dan ligt de notering zelfs bij 19.00.

Wed nu op de exacte score van Feyenoord tegen AZ bij B-Bets online
© b-Bets

Welkomstaanbod B-Bets: Pak nu tot € 100 stortingsbonus

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Op dit moment is er een bijzonder attractieve welkomstbonus. B-Bets biedt je namelijk tot € 100 voor je eerste storting naar je account. Dit maximum bedrag wordt je met een percentage van 100% aangeboden. Ga dus via onze link naar de site van de aanbieder. Boven in het menu moet je op ‘register’ klikken en dan de stappen van de bookmaker volgen. Is je online account voor sportweddenschappen klaar? Dan mag je nu een eerste keer storten. Je eerste storting moet hierbij met een bedrag van minstens € 20 geplaatst worden.

  1. Ga via onze link naar de site van de bookmaker
  2. Maak je online sportweddenschap account aan
  3. Stort een bedrag van minstens €10 in je account
  4. Ontvang 100% van je storting tot wel € 100

Condities welkomstbonus en € 5 B-Bets gratis weddenschap

Maximaal wachten er dus 100% tot € 100 op je. Nu moet je nog voldoen aan de condities van de sports betting bonus. Hiervoor moeten zowel je storting alsook je bonus 8 keer worden rondgespeeld. Dit hoef je te doen met selecties op 3 of meer uitkomsten. Let hierbij ook op de minimale quotering van 1.80. Dat is nog niet alles. Indien je via onze link een account bij B-Bets aanmaakt, wacht er ook een gratis weddenschap op je. Zo ontvang je bij je aanmelding automatisch € 5 als freebet. Klik dus nu op onze button, maak je account aan, stort en pak 100% bonus tot € 100. Daarna ga je best meteen door met je weddenschappen op de Eredivisie en Feyenoord – AZ!

BBets Nieuws