De allerbeste odds voor België – San Marino kwalificatie EK 2020

Erik de Kort
8. oktober 2019

Maak San Marino enige kans op een punt tegen België dat al 14 keer scoorde de laatste 4 wedstrijden? We bespreken de odds!

België en Rusland met 18 op 18 in Groep I

Negentien goals voor, slechts één goal tegen. Dat is een positief doelsaldo van 18. Net zoveel als het aantal punten dat de Rode Duivels hebben verzameld in zes wedstrijden. België staat op een gedeelde eerste plaats in de kwalificatiepoule. Het deelt de plek samen met Rusland dat evenveel wedstrijden heeft gewonnen maar net iets meer goals tegen kreeg.

San Marino zien we ook in deze groep. Het staat op de zesde en laatste plaats met 0 punten en een doelsaldo van -28. Het wist nog niet te scoren. Het is dan ook nog maar de vraag hoe België de wedstrijd in zal gaan. Zullen er wellicht spelers gespaard gaan worden? Nummer drie Kazachstan staat op maar liefst 11 punten achterstand. De statistieken spreken eigenlijk al voor zichzelf maar toch hebben we even bij de beste bookmakers 2019 gekeken waar we de beste odds kunnen vinden voor deze kwalificatiematch!

Gaat België opnieuw aan het doelsaldo werken?

De Rode Duivels scoorden in de laatste vier wedstrijden maar liefst veertien keer. Op verplaatsing tegen San Marino en Schotland werd er met 4-o gewonnen terwijl de thuiswedstrijden tegen Schotland en Rusland met 3-0 werden gewonnen. Romelu Lukaku had een groot aandeel met maar liefst vier goals. De Inter Milan spits lijkt dus op dreef voor het Belgisch nationaal elftal. België staat dus op de koppositie vanwege de vele doelpunten die het wist te maken.

De Rode Duivels kunnen de voorsprong op Rusland dus vergroten als het opnieuw flink weet te scoren. De bookmakers gaan uit van een flinke overwinning. We nemen een kijkje bij Bwin waar we ook een goede sportweddenschappen bonus vinden.

 

Wedstrijd odds tussen Belgie en San Marino Euro 2020 kwalificatie
© Bwin

De odds voor België- San Marino met bonus

Met odds van 1.01 voor een Belgische overwinning zien we de laagst mogelijke odds mogelijk. België gaat deze wedstrijd thuis dus met alleen gemak winnen van San Marino. Mocht er nu iets heel geks gebeuren en San Marino de wedstrijd winnen dan krijg je hier 51 keer je initiële inzet op. Een gelijkspel geeft odds van 23.00. Er lijkt dus één mogelijke winnaar en dat is België.

Met de Bwin bonus kan jij nu ook winnen! Bij je eerste storting krijg je nu een bonus tot €120, Deze bonus tot €120 is een storting bonus waarbij jouw gestorte bedrag dus wordt verdubbeld. Als jij dus bijvoorbeeld €50 stort, krijg je hier direct €50 bovenop! Schrijf je nu nog in via de link hieronder en pa direct die goede bonus mee!