België vs Nederland, eerste duel Nations League

Jeroen van Veen
2. juni 2022

De Nations League is voor de meeste landen nog lang niet zo interessant als een EK of WK, maar het staat voorlopig wel garant voor mooie ontmoetingen, met deze week ook België – Nederland, 3 juni 2022 om 20:45. Met de BetCity odds boost voor nieuwe spelers krijg je liefst 30 keer je inleg terug bij een overwinning van het Nederlands Elftal.

Nations League, serieuze aangelegenheid of oefentoernooi?

Beide landen zijn vooral op de voorbereiding voor het WK gefocust en zien deze wedstrijd dan ook vooral als een mooie oefenwedstrijd. Met name Kevin de Bruyne is duidelijk geweest dat hij dit toernooi nutteloos vindt, dus zal de motivatie mogelijk niet op hetzelfde niveau liggen. Toch zullen ze deze wedstrijd ook zeker niet weggeven om toch in aanmerking te komen voor de prijs die eraan vast hangt en voor de ontsnappingsroute naar het EK als een ploeg zich onverhoopt niet via de normale kwalificatieroute kwalificeert.

Keeper Thibaut Courtois loopt al een tijdje met een lichte blessure rond en heeft daarom besloten om deze wedstrijden aan zich voorbij te laten gaan om weer zo fit mogelijk aan het volgende seizoen te starten. Maar voor de rest heeft België de beschikking over vrijwel al zijn sterren. Dus ook over Eden Hazard die heel lang geblesseerd was dit seizoen, maar net op tijd fit is om dit toetje nog mee te maken.

Ook Nederland heeft het grootste gedeelte van zijn vaste groep gewoon beschikbaar. Keeper Justin Bijlow heeft in samenspraak met de medische staf besloten zich op zijn herstel te richten en Georginio Wijnaldum heeft de schifting niet gehaald na zijn matige seizoen bij Paris Saint Germain. Aanvoerder Virgil van Dijk is er nog wel bij. De centrale verdediger van Liverpool heeft de meeste wedstrijden gespeeld van iedereen bij Oranje en mag na deze wedstrijd vakantie gaan vieren. Tegen België zal van Dijk echter als gewoonlijk de Nederlandse verdediging leiden.

Meld je aan bij BetCity

Wedden op België vs Nederland in de Nations League

Je krijgt bij BetCity dus liefst 30 keer je inzet terug voor een overwinning van Nederland met de odds boost voor nieuwe spelers, maar ook voor bestaande BetCity klanten is er genoeg om op te wedden. In het Koning Boudewijn Stadion in Brussel worden de Rode Duivels als lichte favoriet voor de overwinning gezien met een quotering van 2.28. Een overwinning van Oranje is namelijk 3.15 waard. Bij je beste bet sites iDEAL kun je via de betalingsverwerker geld op je account storten en wedden op deze wedstrijd.

Belgie Nederland odds

Dit is de belangrijkste wedstrijd in de poule met verder Polen en Wales, dus de verwachting is dat beide ploegen in deze topper grotendeels met hun sterkste elf aan zullen treden, terwijl er tegen de andere tegenstanders wat meer geëxperimenteerd zal worden. België staat al jaren aan de wereldtop, maar de gouden generatie met Courtois, Hazard en ook Kevin de Bruyne en Romelu Lukaku begint langzaam wat ouder te worden en dus wordt de favorietenrol wat minder.

Nederland heeft dus wel degelijk een kans op een resultaat, dus pak je gratis weddenschap en wedt op het Nederlands Elftal.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.