Wedden op Benfica – Galatasaray in de Europa League

andre.lauer
20. februari 2019

Naast de Champions League vinden we deze week ook weer heel wat attractieve wedstrijden in andere competities. Bijvoorbeeld de terugwedstrijden in de Europa League, zoals Benfica – Galatasaray bij Circus Bet. Vorige week bracht de heenwedstrijd ons een spannende match. Na het 0-1 door Eduardo Salvio egaliseerde Galatasaray thuis. Nieuwkomer Christian Luyindama was meteen goed voor een doelpunt. Maar spijtig genoeg voor Gala was dit niet genoeg. Enkele minuten later legde Seferovic de eindstand vast: 1-2. Hebben de turken een kans om het resultaat in de terugwedstrijd nog te draaien? Of wint Benfica gewoon beide wedstrijden en stoot door?

Win €250 als bonus bij Circus Bet

Ben je nieuw bij deze bookmaker? Dan wachten er meteen enkele fantastische aanboden op je. Je registratie alleen levert je al € 5 op. Dit bedrag wordt je gecrediteerd als gratis weddenschap bonus zonder storten. Hetzelfde is waar voor de € 5 die je ontvangt, als je je telefoonnummer invult bij je registratie. In totaal krijg je dus al € 10 cadeau van de bookmaker. En dat, voordat je ook maar € 1 hebt gestort. En het wordt nog beter. Tot € 250 wedden bonus wachten er op je na het aanmaken van je account.

Win € 5 voor je inschrijving bij bookmaker Circus Bet online
© Circus

Helemaal zonder bonus code ontvang je 100% van je eerste storting bij de bookmaker. Stort minstens €10 om aanspraak te maken op dit aanbod. Met het maximum bedrag van €250 is de Circus bonus heel attractief voor nieuwe spelers. Het gestort bedrag moet enkel een keer worden ingezet tegen een quotering van tenminste 1.50. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet je hem nog vrijspelen. Doe dit 30 keer tegen een quotering van 1.60 of hoger, en dan ben je klaar. Nog eens:

  • Volg onze link naar de pagina van bookie Circus Bet
  • Maak je online sportweddenschappen account aan
  • Stort een eerste keer een bedrag van € 10 of hoger
  • Ontvang 100% van je bedrag als bookmaker bonus
  • Speel je bonus 30 keer rond om hem vrij te spelen

Dit aanbod hoort bij de beste aanboden, die je bij de online bookmakers kunt vinden. Heb je nog geen account, dan maak je er nu best een aan. In enkele stappen kun je het maximum bedrag van € 250 winnen. Wed nu ook op de terugmatch tussen Benfica en Galatasaray bij de bookmaker. Veel succes met je inzet op de Europa League!

Circus Nieuws