Gokken op Grand Prix Singapore: Verstappen wil eigen record aanscherpen

Stefan Zande
12. september 2023

#ad Max Verstappen en de andere coureurs staan deze week aan de start in Singapore. De Nederlander gaat er alles aan doen om zijn eigen record aan te scherpen. Dat record zette hij dit seizoen neer door maar liefst tien races op rij te winnen. Dat lukte nog nooit een andere coureur. Wie houdt hem af van zijn elfde zege op rij?

Winnen met wedden op Grand Prix Singapore

Je hebt eveneens de kans om wat extra geld te verdienen dankzij de Bet365 welkomstbonus. Met deze bijzondere deal maak je kans op een gratis weddenschap ter waarde van maar liefst €50. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om de bonus maximaal te benutten en wat extra geld in je zak te steken:

• Maak een account aan: gebruikersnaam en wachtwoord
• Stort tussen de 5 en 10 euro op je account
• Claim de free bet bij Bet365
• Plaats een weddenschap van maximaal 10 euro
• Ontvang automatisch je winst

Mis deze kans niet en pak hem met beide handen aan, maar vergeet niet om de regels en voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je deelneemt. Het is essentieel dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je binnen 30 dagen na het aanmaken van je account de bonus claimt. Onthoud dat de weddenschap die je plaatst een minimale quotering van 1.20 bij sportsbook Nederland moet hebben om in aanmerking te komen voor een kosteloze weddenschap.

Voorbeschouwing F1 Singapore: circuit & favorieten

Het Formule 1-circuit van Singapore, ook wel bekend als het Marina Bay Street Circuit, staat wereldwijd bekend om zijn sensationele nachtraces. Het is een stratencircuit dat dwars door het bruisende stadscentrum loopt, omringd door indrukwekkende wolkenkrabbers die ’s nachts prachtig verlicht zijn. Deze unieke atmosfeer, samen met uitdagende bochten, maakt de Singapore Grand Prix tot een van de meest opwindende en glamourvolle evenementen op de Formule 1-kalender.

Welkomstbonus bet365

Max Verstappen won nog nooit in Singapore. Sergio Pérez ging vorig jaar met de zege aan de haal en in 2021 en 2020 stond hij niet op de kalender in verband met de coronapandemie. Lewis Hamilton weet wel hoe het is om te winnen op dit circuit, want hij deed het al in 2009, 2014, 2017 en 2018. Goed om te onthouden als je wil cashen bij wedden F1.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws