Nederland gaat voor herstel tegen Griekenland in EK-kwalificatie

Stefan Zande
3. september 2023

#ad Het Nederlands elftal gaat een poging doen om de blamage tegen Frankrijk weg te poetsen in het derde EK-kwalificatieduel. Griekenland komt op bezoek op donderdag 7 september en staat om 20:45 uur aan de aftrap in het Philips Stadion te Eindhoven. Welkomstbonus bet365

Winnen met gokken op Nederland – Griekenland in EK-kwalificatie

Er is ook een mogelijkheid om wat extra geld te verdienen door gebruik te maken van de bet365 welkomstbonus. Met deze speciale aanbieding maak je kans op een kosteloze weddenschap ter waarde van maar liefst €50. Volg deze simpele stappen om optimaal te profiteren van de bonus en wat extra cash binnen te halen:

• Maak een account aan met een gebruikersnaam en wachtwoord
• Stort tussen de 5 en 10 euro op je account
• Claim de promotie bij Bet365, onderdeel van betting sites Nederland
• Plaats een bet van maximaal 10 euro
• Dan ontvang je automatisch je winst

Grijp deze gelegenheid met beide handen aan en vergeet niet om de voorwaarden grondig door te nemen voordat je meedoet. Zorg ervoor dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je binnen 30 dagen na het registreren van je account de bonus aanvraagt. Houd in gedachten dat de bet die je plaatst een minimale quotering van 1.20 moet hebben om in aanmerking te komen voor een gratis weddenschap.

Wedden op Nederland – Griekenland: prestaties Oranje tot nu toe

De kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland begon met een pijnlijke nederlaag voor het Nederlands elftal. De mannen van Ronald Koeman kwamen op bezoek bij Frankrijk, maar dropen af na een 4-0 nederlaag tegen Mbappé & co. Dat was de eerste wedstrijd na de kwartfinale op het WK en zorgde ervoor dat de Nederlanders terug waren op aarde en liever de focus legden op odds kampioen Eredivisie.

Inmiddels is het vertrouwen weer een beetje terug, want Gibraltar werd met 3-0 verslagen en in de Nations League werd Oranje wellicht vierde na verliespartijen tegen Kroatië en Italië, maar het zag er voetballend prima uit en met een beetje meer geluk was brons een realistische uitkomst. Nederland is dus alsnog favoriet tegen Griekenland. Profiteer van een beetje voorkennis en waag een gokje.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws