FC Twente gaat wil stunten tegen Fenerbahçe voor Conference League

Stefan Zande
29. augustus 2023

#ad FC Twente staat een pittige klus te wachten tijdens de play-offs van de UEFA Europa Conference League. De Tukkers moeten een 5-1 nederlaag wegpoetsen in de eigen Grolsch Veste. De weg naar een stunt begint op donderdag 31 augustus om 19:00 uur.

Winnen door gokken op FC Twente – Fenerbahçe in Conference League

Als je zelf een gokje waagt kun jij ook winnen op donderdagavond door te profiteren van de bet365 bonus. Door deze promotie maak je kans op een gratis wedden ter waarde van maar liefst €50. Volg deze eenvoudige stappen om het meeste uit de bonus te halen en wat extra geld te winnen:

• Maak een account aan: gebruikersnaam & wachtwoord
• Stort een bedrag van 5-10 euro
• Claim de promotie
• Plaats een bet van maximaal 10 euro
• Ontvang je winst na het event

Maak gebruik van deze mogelijkheid, maar vergeet niet om de voorwaarden goed door te lezen voorafgaand aan je deelname. Zorg ervoor dat je minimaal 24 jaar oud bent en dat je binnen 30 dagen na het aanmaken van je account de bonus int. Onthoud verder dat je bet een minimale quotering van 1.20 moet hebben om te kunnen profiteren van de bookmaker bonus.

Twente wil het onmogelijke presteren tegen Fenerbahçe

De uitslag van vorige week alleen laat een eenzijdige wedstrijd zien waarin Twente kansloos was. Een rode kaart van Youri Regeer lag daar echter aan ten grondslag. De nieuweling mocht het veld kort voor rust verlaten bij een 1-1 stand. Na rust ging het dus snel en liep Fener uit naar 5-1.

Hoewel de kans groot is dat de Turken verdergaan, is deze wedstrijd op zich allerminst beslist. FC Twente kreeg een weekend rust van de KNVB om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de clash met Fenerbahçe. Van oververmoeidheid is dus geen sprake. Fener heeft op het laatste moment nog een aantal versterkingen gehaald, waaronder Dusan Tadic. Die zijn dus nog niet helemaal op elkaar ingespeeld. Ook willen de Tukkers voor eigen publiek laten zien wat ze waard zijn.

Welkomstbonus bet365

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws