PSV moet winnen van Rangers voor plek in Champions League

Stefan Zande
28. augustus 2023

#ad PSV heeft het vorige week spannend gemaakt in de play-offs in de Champions League tegen Rangers FC. De Eindhovenaren bleven steken op 2-2 en moeten nu winnen van de Schotten om het miljoenenbal te bereiken. Als PSV dat haalt, is het seizoen eigenlijk al voor 50% geslaagd.

Cashen met wedden op PSV – Rangers FC in de Champions League

Je kunt ook een aardig zakcentje verdienen door te profiteren van de bet365 welkomstbonus bij sportsbook Nederland. Met deze exclusieve aanbieding maak je kans op een gratis weddenschap ter waarde van wel €50. Volg deze eenvoudige stappen om het meeste uit de bonus te halen en wat extra geld te winnen:

Start door een account aan te maken met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Doe vervolgens een storting tussen de €5 en €10 op je account. Claim de promotie en zie hoe je storting vijfvoudig wordt. Plaats nu een weddenschap van maximaal €10. Je zult de extra winst ontvangen na de afloop van het evenement. Vergeet niet om ‘wedkredieten gebruiken’ aan te vinken.

Maak gebruik van deze kans en vergeet niet de voorwaarden goed door te nemen voordat je deelneemt. Zorg ervoor dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je binnen 30 dagen na het aanmaken van je account de bonus claimt. Onthoud dat je weddenschap een minimale quotering van 1.20 moet hebben om in aanmerking te komen voor de bonus.

PSV – Rangers: de verhoudingen en de pijn van vorig jaar

PSV heeft nog een appeltje te schillen met Rangers, want vorig jaar troffen beide ploegen elkaar ook in de play-offs van de Champions League. Ook toen eindigde het heenduel in een gelijkspel. Rangers kreeg het echter, mede door een fout van Ramalho, voor elkaar om de Nederlandse club naar de Europa League door te verwijzen.

Welkomstbonus bet365

Vorige week was PSV weliswaar vaker in balbezit en had het de betere kansen, maar de Schotten waren uiterst effectief. Ze kwamen tot twee keer op voorsprong, maar Ibrahim Sangaré en Luuk de Jong maakten deze treffers onschadelijk. Als je wil profiteren van de sportweddenschappen bonus, dan kun je cashen bij winst van Rangers, want bij bet365 krijgen de Schotten een quotering van maar liefst 6.00. Bij PSV is dat slechts 1.53.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws