Feyenoord hapert en ontvangt promovendus Almere City

Stefan Zande
24. augustus 2023

#ad Feyenoord werd vorig jaar kampioen, maar de euforie heeft na twee wedstrijden al plaatsgemaakt voor ontevredenheid in het nieuwe seizoen. Tegen Almere City moet de weg omhoog worden ingezet, al zal de promovendus willen proberen het eerste punt ooit binnen te halen in de Eredivisie. Ga er op zondag maar eens goed voor zitten als een van de twee ploegen aftrapt om 14:30 uur in De Kuip.

Geld winnen met inzetten op Feyenoord – Almere City

Jij kunt ook een leuk extraatje verdienen door gebruik te maken van de welkomstbonus bij een van de Nederlandse bet sites, zoals in de bet365 app. Met deze speciale aanbieding maak je kans op een gratis weddenschap tot maar liefst €50. Volg onderstaande stappen om het meeste uit de bonus te halen en wat extra geld te verdienen:

Begin met het aanmaken van een account met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Stort vervolgens een bedrag tussen de €5 en €10 op je account. Claim de promotie en zie hoe je storting wordt vermenigvuldigd met vijf. Plaats nu een weddenschap van maximaal €10. Je zult de extra winst ontvangen na het evenement. Vergeet niet om ‘wedkredieten gebruiken’ aan te vinken.

Profiteer zelf ook van deze kans en bekijk de voorwaarden goed voordat je de bet365 welkomstbonus int. Zorg ervoor dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je binnen 30 dagen na het aanmaken van je account de bonus aanvraagt. Onthoud dat je weddenschap een minimale quotering van 1.20 moet hebben. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de bonus en met vertrouwen je weddenschappen plaatsen.

Welkomstbonus bet365

De favoriet bij Feyenoord – Almere City

Om je op weg te helpen, zodat je alles weet om bijvoorbeeld een gokje te wagen in de categorie handicap betting, zetten we even op een rij hoe beide ploegen in de race zitten. Feyenoord begon vol vertrouwen aan het seizoen. Hoewel spelers als Orkun Kökçü en Danilo vertrokken, kwamen krachten als Ramiz Zerrouki juist bij de ploeg. Dat enthousiasme verdween al een beetje na de 0-0 tegen Fortuna Sittard en werd nog minder na de 2-2 tegen stadsgenoot Sparta. De Feyenoorders stonden zelfs 2-0 achter.

Almere City haalde nog geen punt, maar dat is als promovendus ook geen schande. Twente was met 4-1 te sterk en van Fortuna verloor het nipt met 2-1.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws