PSV stuit op angstgegner Rangers richting Champions League

Stefan Zande
20. augustus 2023

#ad PSV hoeft nog maar één horde te nemen om in de groepsfase van de Champions League te belanden. Het is een Schotse horde en eentje waar de Eindhovenaren een jaar geleden lelijk over struikelden: Rangers FC. De revanchegevoelens zijn dus groot bij het deel van de selectie dat er destijds bij was. De heenwedstrijd wordt gespeeld op 22 augustus om 21:00 uur in Glasgow.

Welkomstbonus bet365Cashen met inzetten op play-off Champions League: Rangers – PSV

Voor PSV staan er miljoenen op het spel, maar jij kan zelf ook een aardig zakcentje verdienen met behulp van de welkomstbonus bij een van de bet sites Nederland: bet365. Met deze unieke deal maak je kans op een gratis bet tot wel €50. Volg deze stappen om het maximale uit de bonus te halen en wat extra winst te maken:

Start door een account aan te maken met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Stort daarna een bedrag tussen €5 en €10 op je account. Claim de promotie en zie hoe je storting wordt vervijfvoudigd. Plaats nu een weddenschap van maximaal €10. Je ontvangt je extra winst na het evenement. Zorg ervoor dat je ‘wedkredieten gebruiken’ selecteert.

Neem ook even de voorwaarden door voordat je de welkomstbonus of bet365 super boost activeert. Zorg ervoor dat je minstens 24 jaar oud bent en vraag de bonus aan binnen 30 dagen na registratie. Onthoud dat je weddenschap een minimale quotering van 1.20 moet hebben.

PSV treft tegen Rangers oude bekenden in wedstrijd om miljoenen

Rangers bereikte de play-offs door in de vorige ronde het Zwitserse Servette FC uit te schakelen, PSV deed dat door hard af te rekenen met het Oostenrijkse Sturm Graz. Voor aanvaller Sam Lammers wordt het een speciale avond, want hij kwam jarenlang uit voor de Eindhovenaren, maar brak mede door blessures nooit helemaal door bij PSV.

Er komen nog meer oude bekenden het veld op bij Rangers, want oud-Feyenoorder Danilo is met rugnummer 99 de spits en Cyriel Dessers (NAC, Heracles en Feyenoord) viel vorige week nog in bij de Schotten. Als je wil profiteren van de sportweddenschappen bonus, dan heb je dus genoeg bekende aanvallers op wie je je geld kunt zetten. De bookies hebben geen favoriet, want de quoteringen zijn zo goed als gelijk. Voor wie je ook kiest, een hoge uitkering als je gelijk krijgt!

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!