Voorbeschouwing: Sparta – Feyenoord in Rotterdamse derby

Stefan Zande
17. augustus 2023

#ad Sparta Rotterdam en Feyenoord treffen elkaar in een van de eerste derby’s van dit seizoen in de Eredivisie: de Rotterdamse. Sparta zal er alles aan doen om de goede lijn van vorig seizoen door te zetten, toen het zesde werd na 34 wedstrijden en pas in de finale van de play-offs de strijd om een Europees ticket verloor tegen FC Twente. Feyenoord heeft ook het nodige te verdedigen: een landstitel.

Cashen met gokken op Sparta – Feyenoord

Wij leggen je uit hoe je als nieuwe speler optimaal kunt profiteren van een aantrekkelijke welkomstbonus: de bet365 bonus. Met deze speciale aanbieding maak je kans op een free bet tot wel €50. Volg onderstaande stappen om het meeste uit de bonus te halen en wat extra geld te verdienen:

Begin met het aanmaken van een account en kies een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Stort vervolgens een bedrag tussen €5 en €10 op je account. Claim de promotie en zie hoe je storting met vijf wordt vermenigvuldigd. Plaats nu een weddenschap van maximaal €10. Je ontvangt je bonus na afloop van het evenement. Vergeet niet om ‘wedkredieten gebruiken’ te selecteren.

Neem ook even de voorwaarden goed door voordat je de welkomstbonus van bet365 activeert. Zorg dat je minimaal 24 jaar oud bent en vraag de bonus aan binnen 30 dagen na het aanmaken van je account. Houd er rekening mee dat je weddenschap een minimale quotering van 1.20 moet hebben.

Vorm Sparta en Feyenoord: wie is de favoriet?

Kijkend naar de ranglijst is Sparta Rotterdam favoriet voor de wedstrijdvan zondag om 14:30 uur. Dat is natuurlijk te makkelijk, want er is pas één wedstrijd gespeeld. De ploeg van Arne Slot speelde teleurstellend met 0-0 gelijk in eigen huis tegen Fortuna Sittard. Sparta zegevierde wel en deed dat op bezoek bij PEC in Zwolle.

Screenshot odds Sparta - Feyenoord.

De grootste kans om te profiteren van de bookmaker bonus maak je echter nog steeds door te wedden op Feyenoord. Winst van de kampioen levert je 1.57 keer je inzet op. Een zege van Sparta heeft een quotering van 5.50, dus als je flink wil cashen, moet je voor de underdog gaan.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws