Voorbeschouwing AEK Athene – Dinamo Zagreb in voorronde Champions League

Stefan Zande
16. augustus 2023

#ad AEK Athene en Dinamo Zagreb strijden zaterdagavond om de laatste plek in de play-offs van de Champions League. Dat is een verschoven wedstrijd, want eigenlijk is de wedstrijd van zaterdag de heenwedstrijd. Beide ploegen speelden echter deze week pas voor de eerste keer tegen elkaar. Dinamo Zagreb verloor met 1-2.

Winnen met gokken op AEK Athene – Dinamo Zagreb

De bet365 welkomstbonus biedt een kans om je winsten te vergroten. Deze aantrekkelijke bonus is speciaal voor nieuwe gebruikers, waarbij je tot €50 aan gratis bets kunt krijgen in de vorm van wedkredieten. We begeleiden je in een duidelijke stapsgewijze uitleg over hoe je deze bonus kunt activeren en benutten.

• Creëer een account
• Stort een bedrag tussen de €5 en €10
• Claim de promotie en vervijfvoudig je storting
• Plaats een weddenschap van max. €10
• Jouw bonus is beschikbaar na het evenement
• Selecteer ‘wedkredieten gebruiken’

Welkomstbonus bet365

Voor je de bonus ontvangt, is het cruciaal om de belangrijkste regels grondig door te nemen. Let erop dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je binnen 30 dagen na registratie om de bonus vraagt. Houd in gedachten dat de minimale quotering voor je weddenschap 1.20 moet zijn om de bonus te krijgen. Een goed begrip van deze voorwaarden is uiterst belangrijk alvorens je weddenschappen plaatst bij sites die vallen onder sportsbook Nederland. Hierdoor kun je de bonus met succes claimen en met vertrouwen je weddenschappen plaatsen.

Favoriet bij AEK – Dinamo in derde voorronde Champions League

De reden voor het verplaatsen van de wedstrijd was de dood van een 22-jarige Griekse supporter. Hij werd doodgestoken tijdens een vechtpartij tussen aanhangers van Dinamo Zagreb en AEK Athene. Om die reden was er eerder deze week geen publiek bij de wedstrijd en is dat zaterdag opnieuw het geval. De heenwedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor AEK Athene, dat in de laatste minuut van de reguliere speeltijd nog mocht juichen door een treffer van Konstantinos Galanopoulos.

De wedstrijd heeft zijdelings te maken met oude bekenden uit de bookmakers Eredivisie, want Antwerp wacht voor een van de twee teams in de play-offs. Daar is Mark van Bommel trainer en spelen onder anderen Vincent Janssen en Gyrano Kerk.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws