Nederland op doelpuntenjacht in en tegen Gibraltar

Stefan Zande
17. november 2023

#ad Het Nederlands elftal staat een wedstrijd te wachten tegen Gibraltar. De ministaat heeft tot nu toe alles verloren in de EK-kwalificatie en daar komt zo goed als zeker geen verandering in tegen Oranje. Gibraltar, dat onder het zuidelijkste puntje van Spanje ligt, trapt op dinsdag om 20:45 uur af.

Profiteer van bonus en maak Gibraltar – Nederland weer spannend

Veel spanning kent Gibraltar – Nederland natuurlijk niet, dus helpen wij je een handje. Met de bet365 bonus zit je weer met geknepen billen op de bank voor de televisie. Je kunt lekker cashen met tot wel 50 euro aan gratis weddenschappen. Op deze manier doe je dat:

• Maak een account aan met een gebruikersnaam een wachtwoord
• Stort een bedrag van €5 of meer
• Claim de gratis bet
• Geniet van jouw betting bonus

Dit aanbod is exclusief voor nieuwe spelers bij Bet365, maar er is ook een mogelijkheid voor reguliere spelers om te profiteren van een eventuele bet 365 odds boost. Om in aanmerking te komen, moet je minstens 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Houd er rekening mee dat de bonus alleen geldig is voor weddenschappen met odds van 1.20 of hoger. Zorg ervoor dat je de bonus binnen dertig dagen claimt, anders vervalt deze.

Hoeveel goals maakt Oranje tegen Gibraltar?

Nederland gaat dus zo goed als winnen. Voor winst van Oranje krijg je zo goed als niks extra’s uitbetaald. Je kunt natuurlijk wel een gokje wagen als het gaat om hoeveel doelpunten de mannen van Ronald Koeman maken en wie hem tegen het net mag werken. Knalt Cody Gakpo er een paar raak, of kopt Virgil van Dijk binnen?

Welkomstbonus bet365

Voor tegengoals hoeft Oranje in ieder geval niet te vrezen, want Gibraltar heeft nog geen goal gemaakt tijdens de kwalificatie. De heenwedstrijd won Nederland met 3-0, een magere uitslag. Mempgis Depay en Nathan Aké (2x) zorgden voor de doelpunten. Dat gaat dinsdag niet gebeuren, want het tweetal is geblesseerd. Net zoals onder anderen Noa Lang, Steven Bergwijn, Matthijs de Ligt, Jurriën Timber, Jeremie Frimpong, Sven Botman en Mickey van de Ven.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws