Gehavend Oranje ontvangt grootmacht Frankrijk

Stefan Zande
10. oktober 2023

#ad Het Nederlands elftal staat een pittige wedstrijd te wachten tegen Frankrijk in de kwalificatie voor de EK 2024 in Duitsland. Frankrijk is een van de beste voetballanden van het moment en Ronald Koeman moet het doen zonder ongeveer een elftal aan geblesseerde vaste krachten. De talenten moeten het doen tegen de Fransen vanaf 20:45 uur op vrijdagavond 13 oktober.

Cashen met wedden op Nederland – Frankrijk

Hier is een geweldige mogelijkheid om van de Bet365 bonus te profiteren en wat extra geld te verdienen. Met deze speciale aanbieding maak je kans op een gratis bet ter waarde van maximaal €50. Het enige wat je hoeft te doen, is deze eenvoudige stappen volgen:

• Registreer een account met een gebruikersnaam en wachtwoord.
• Stort een bedrag tussen de 5 en 10 euro op je account.
• Claim je gratis weddenschap.
• Plaats een weddenschap met een maximale inzet van 10 euro.
• Ontvang automatisch je winst.

Grijp deze kans, maar vergeet niet om de voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je deelneemt. Het is essentieel om minimaal 24 jaar oud te zijn en de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account te claimen. Let op: de weddenschap moet een minimale quotering van 1.20 bij Nederlandse bookmakers hebben om in aanmerking te komen voor de bet365 super boost.

Welkomstbonus bet365

Kansen van Nederland tegen WK-finalist Frankrijk

Het Nederlands elftal mist dus een hoop vaste namen door blessures. We zetten ze even voor je op een rij: Justin Bijlow, Mark Flekken, Jurriën Timber, Matthijs de Ligt, Sven Botman, Tyrell Malacia, Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong, Steven Berghuis, Cody Gakpo, Memphis Depay en Noa Lang. Een elftal dat niet zou misstaan op een eindtoernooi. Nieuwe namen zijn daardoor: Brian Brobbey, Jeremie Frimpong, Quilindschy Hartman, Ian Maatsen, Nick Olij, Mickey van de Ven en Bart Verbruggen.

Frankrijk moet het doen zonder het centrale duo Jules Koundé (Barcelona) en William Saliba. Kylian Mbappé is wel gewoon van de partij. Het team van Didier Deschamps is duidelijk favoriet bij bet sites Nederland. De Fransen staan tevens bovenaan in de kwalificatiepoule. Nederland volgt op een tweede plek met zes punten minder en een wedstrijd minder gespeeld.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws