PSV moet winnen van Lens voor overwintering in Champions League

Stefan Zande
7. november 2023

#ad PSV doet het aardig in de Champions League, maar zet het goede spel nog niet om in veel punten. In de return tegen Lens moet de eerste zege van dit Champions League-seizoen worden behaald. Dat mogen de Eindhovenaren doen in het eigen Philips Stadion, op woensdag om 21:00 uur.

Cashen met aantrekkelijke bonus tijdens PSV – Lens

PSV – Lens maak je nog spannender met de Bet365 welkomstbonus. Doorloop de volgende stappen en profiteer van tot wel €50 aan gratis weddenschappen:

• Maak een account aan: gebruikersnaam + wachtwoord
• Stort een bedrag van €5 of hoger
• Claim de free bet
• Geniet van jouw bookmaker bonus

Deze actie geldt alleen voor nieuwe spelers bij Bet365, de reguliere spelers kunnen profiteren van een eventuele Bet365 super boost. Ook moet je minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Let op, want de bonus geldt alleen voor odds van 1.20 of hoger. Claim de bonus binnen dertig dagen, anders verloopt hij.

Voorbeschouwing: wie is de favoriet bij PSV – Lens

PSV is in bloedvorm in de Eredivisie. Na elf wedstrijden staan de Eindhovenaren op 33 punten. Snelle rekenaar? Inderdaad, ze hebben tot nu toe alles gewonnen. Daar kwam afgelopen weekend een 6-0 zege bij tegen Heracles Almelo, de grootste winst van dit seizoen tot nu toe.

Hoewel Lens een stuk beter is dan Heracles Almelo, is PSV alsnog de grote favoriet bij sportsbook Nederland tijdens het duel van woensdag. Voor winst van de Eindhovenaren krijg je slechts 1.72 keer je winst terug. Als de Fransen winnen en je hebt je geld gezet op die ploeg, dan krijg je maar liefst 4.50 keer je inzet terug. Een gelijkspel is goed voor 4x je inzet.

PSV - Lens in Champions League

Lens kende geen lekkere generale repetitie, want het moest genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel tegen Lorient in de Ligue 1. Lens staat momenteel tiende in de Franse competitie. Ze begonnen dramatisch aan het seizoen, maar klimmen nu langzaam op de ranglijst. Twee weken geleden werd het 1-1 in Noord-Frankrijk door doelpunten van Elye Wahi en Johan Bakayoko.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws