PSV moet winnen bij Lens in de Champions League

Stefan Zande
22. oktober 2023

#ad PSV kent in Nederland een uitstekend seizoen. De Eindhovenaren zijn bijna altijd te sterk voor hun tegenstander en doen mee om de titel; ze zijn misschien wel de grootste favorieten. Europees loopt het vooralsnog minder florissant. Arsenal declasseerde de ploeg van Peter Bosz en tegen Sevilla werd het slechts 2-2. Nu moet het dus gebeuren tegen RC Lens, wil PSV nog serieus kans blijven maken op overwintering in de Champions League. De aftrap is om 21:00 uur op dinsdag 24 oktober.

Gokken op Champions League-clash tussen RC Lens en PSV

Welke winnaar je ook kiest, de odd is best hoog bij betting sites Nederland. Lens en PSV zijn namelijk aardig aan elkaar gewaagd. Een bookmaker bonus maakt jouw kans om te cashen nog groter. Ontvang tot wel €50 aan gratis bets als je je nu aanmeldt.

RC Lens - PSV - Champions League odds

De promotie geldt alleen voor nieuwe spelers bij Bet365. Maak dus snel een account aan en zet 5 ot 10 euro in op het account dat je hebt aangemaakt. Kijk bij het menu even waar je bet365 welkomstbonus kunt claimen. Verzilver deze en plaats je bet.

 

Om ervoor te zorgen dat je het meeste kans maakt op extra geld, zetten we de belangrijkste voorwaarden op een rij. Allereerst moet je minimaal 24 jaar oud zijn om mee te mogen doen. Claim de bonus binnen 30 dagen, voordat hij verloopt. Ook moet de minimale odd van je bet 1.20 zijn, anders is de bet niet geldig voor de bonus.

Koploper Lens ontvangt twijfelachtig PSV in Frankrijk

RC Lens staat verrassend bovenaan in de Champions League-groep met PSV, Arsenal en Sevilla. De Fransen wisten tijdens de vorige speelronde te winnen van Arsenal. PSV had niks te vertellen in het duel met de Londenaren. Dus het zelfvertrouwen bij RC Lens zal groot zijn.

Toch kan PSV putten uit overtuigende wedstrijden in de Eredivisie, waar ze zo goed als onverslaanbaar zijn. Vervelend voor Peter Bosz is de afwezigheid van sterspeler Noa Lang. De buitenspeler kampt met een hamstringblessure en ligt er al enkele weken uit. Dat betekent wel dat er plaats is voor Hirving Lozano. Neem dat mee als je profiteert van de bet 365 super boost. Waag een gokje en win!

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws