Feyenoord – Lazio Roma in de Champions League wedden

Bas Hosselman
20. oktober 2023

#Ad Het is weer tijd voor de Champions League en Feyenoord ontvangt in de eigen Kuip niemand minder dan Lazio Roma. Met een onderling verschil van 1 punt staat er in het kader van Champions League overwintering een hoop op het spel.

Feyenoord op de derde plek in Champions League groep E

Feyenoord, de trots van Rotterdam, heeft dit seizoen een indrukwekkende prestatie geleverd in zowel de Eredivisie als de Champions League. In de Eredivisie staan ze momenteel op de 4e plaats met zes overwinningen. In de Champions League weet Feyenoord echter wel: Ze hebben 20 punten verzameld uit 8 wedstrijden en hebben een doelsaldo van 28-6. Dit toont hun aanvallende kracht en solide verdediging. overwinningen en twee gelijke spelen. Arne Slot heeft in de Eredivisie nog niet verloren, maar in de Champions League verloor zijn team wel al.

Zo ging Feyenoord namelijk ten onder tegen Atlético Madrid met 2-3. Wel wisten de Rotterdammers hun andere wedstrijd in Groep E te winnen. Celtic werd namelijk met 2-0 verslagen. Door deze winst en nederlaag staat Feyenoord op drie punten en dat is er een minder dan koplopers Lazio en Atlético. Het verschil is echter slechts een punt en daarom dat een overwinning op woensdag in de Kuip een enorme impact kan hebben. Dan komt overwintering in de Champions League ineens een stuk dichterbij.

Wat statistieken betreft, heeft Feyenoord in hun laatste twee wedstrijden 30 doelpogingen gehad, met 11 schoten op doel, een prima resultaat. Verder valt ook op dat Feyenoord vaak het net weet te vinden, met name in de Eredivisie. In de laatste vijf wedstrijden scoorden de Rotterdammers maar liefst 20 keer en kregen ze slechts drie doelpunten tegen. Wat dat betreft lijken de Rotterdammers klaar voor het duel met Lazio, maar zijn ze ook favoriet bij de beste bookmakers Nederland? Dat bekijken we zo.

Liggen er kansen voor Feyenoord tegen Lazio Roma?

Lazio Roma, gecoacht door Maurizio Sarri, heeft dit seizoen een wisselvallige prestatie geleverd in de Serie A. Ze staan momenteel op de 13e plaats met drie overwinningen, een gelijkspel en maar liefst vier nederlagen. Hiermee staan ze op 10 punten uit 8 wedstrijden. Het doelsaldo is, zoals te verwachten, dan ook niet best 10 voor en 12 tegen. Dit toont aan dat ze moeite hebben met het vinden van het net en het verdedigen van hun eigen doel al even lastig is. In de Champions League heeft Lazio nog niet verloren en dat zal een opsteker zijn voor de Romeinen.

Bij Lazio Roma gaat Ciro Immobile natuurlijk voorop in de strijd, maar er zijn nog wel andere spelers die het Feyenoord lastig kunnen maken. De Italiaanse aanvaller Immobile heeft dit seizoen pas 2 doelpunten op zijn naam staan in 7 Serie A-wedstrijden. Echter zorgt zijn vermogen om vanuit verschillende posities te scoren voor een constante dreiging voor elke verdediging. Aan de andere kant is Milinković-Savić, de Servische middenvelder, een imposante verschijning op het middenveld. Zijn fysieke aanwezigheid en vermogen om het spel te controleren zijn niet te onderschatten.

Naast deze twee zijn er ook andere spelers zoals Luis Alberto, Felipe Anderson, Adam Marušić en Stefan Radu die Feyenoord problemen kunnen bezorgen. Alberto is een specialist in het creëren van kansen, Anderson is razendsnel, Marušić is zowel defensief als aanvallend sterk en Radu brengt een schat aan ervaring en leiderschap op het veld. Juist door deze variatie aan spelers zou Feyenoord het weleens knap lastig kunnen krijgen tegen Lazio, zelfs in eigen huis. Laten we snel kijken naar de quoteringen en we bespreken natuurlijk ook nog een mooie bonus die voor je klaar staat.

Bet365 odds Feyenoord - Lazio

©Bet365- 20-10-2023-odds kunnen veranderen.

De beste odds om te wedden op Feyenoord – Lazio Roma

Bij Bet365 vind je de beste odds om te wedden op Feyenoord – Lazio en kun je als nieuwe speler bovendien €50 aan wedkredieten binnenharken. Dat doe je met de Bet365 bonus die je vindt door de links op deze pagina te volgen. Je kunt met deze weddenschap gratis wedden op Feyenoord – Lazio of een andere wedstrijd naar keuze.

Dan de odds bij deze wedstrijd. We zien bij Bet365 dat de Rotterdammers vrij overtuigend favoriet zijn voor de overwinning. Dat zie je terug aan de odd van 1.85 voor de overwinning terwijl de winst van Lazio op 3.80 staat. Een gelijkspel levert je 3.75 op. Een interessante weddenschap is ook een doelpunt van Santiago Gimenez op een willekeurig moment in de wedstrijd. Daar krijg je namelijk 2.37 voor terwijl een eerste of laatste goal van de Mexicaan je zelfs vijf keer je inzet oplevert. Het zijn geweldige odds bij een evenzo geweldige wedstrijd. Zet dus snel in en vergeet je bonus niet binnen te koppen!

Welkomstbonus bet365

Meer over de bookmaker bonus bij Feyenoord – Lazio Roma

Heb je nog niet eerder bij Bet365 gespeeld en wil je niet alleen de beste odds, maar ook een mooie sportweddenschappen bonus? Dan is het tijd om je gelijk aan te melden bij deze bookmaker via de banners die je op deze pagina leest. Met de speciale Bet365 welkomstbonus kun je namelijk gratis wedden op deze, of een andere wedstrijd. Bovendien hoef je jouw wedkrediet niet te besteden aan slechts één weddenschap, maar kun je deze uitspreiden over meerdere bets. Zo kun je jouw bonus dus ook gebruiken om te wedden op Conference League, Eredivisie en zelfs andere sporten zoals tennis of wedden op Formule 1

Zoals bij elke bookmaker bonus zitten er natuurlijk wel voorwaarden aan de Bet365 welkomstbonus.Je krijgt de bonus bijvoorbeeld alleen als je minimaal €5 stort. Het werkt als volgt: na het storten van een bedrag tussen de € 5,00 en € 10,00 krijg je vijf keer dat bedrag aan wedkredieten na afhandeling van in aanmerking komende weddenschappen. Een storting van €10 of meer krijg je vijf keer dat bedrag oftewel €50 in gratis weddenschappen. Een mooie bonus die natuurlijk maar wat goed uitkomt met alle pracht wedstrijden die eraan zitten te komen!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws