FC Utrecht – Ajax: Degradatiekraker in de Eredivisie

Stefan Zande
19. oktober 2023

#ad FC Utrecht – Ajax is normaal gesproken een wedstrijd in de bovenste regionen van de Nederlandse competitie, maar dit seizoen is het crisis in Utrecht en Amsterdam. Beide ploegen mogen zich opmaken voor een degradatiekraker in de Galgenwaard. De aftrap is op zondag 22 oktober om 12:15 uur.

Wedden op directe concurrenten FC Utrecht en Ajax

Jij kunt profiteren van de moeilijke tijden die FC Utrecht en Ajax doormaken. De quoteringen van bookmakers Nederland zullen hoog zijn voor een zege van FC Utrecht, omdat het Ajax nog steeds als topploeg ziet. Tel daar de welkomstbonus bij op en je hebt het recept voor een topweekend. Wil je €50 ontvangen voor gratis wedden?

Die aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Maak even een account aan door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken. Zet een bedrag van 5-10 euro op je nieuwe account. Claim snel de gratis weddenschap en plaats ‘m!

Vergeet de voorwaarden niet door te lezen. Je moet namelijk 24 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen. De minimale odd van jouw weddenschap moet 1.20 zijn, anders is de bet niet geldig voor deze aanbieding. Claim de bet365 welkomstbonus ook binnen 30 dagen, anders verloopt hij. Zo, nu ben je op de hoogte en klaar om te cashen.

Welkomstbonus bet365

Schiet FC Utrecht rivaal Ajax naar de laatste plaats in de Eredivisie?

Het kan een dramatisch weekend worden voor Ajax. De Amsterdammers kennen hun slechtste start van het seizoen ooit en Utrecht kan er een groter drama van maken. Als Utrecht wint, dan verlaat het de laatste plaats en gaat het over de ploeg van Maurice Steijn heen. Als nummer 17 Volendam ook wint, is Ajax hekkensluiter.

Het geluk voor de Amsterdammers is de dramatische vorm van FC Utrecht. De Domstedelingen verloren in de vorige speelronde met 1-0 van directe concurrent Volendam. De spelers van Ron Jans maakten pas vier doelpunten dit seizoen. Voor Ajax is het tevens een generale repetitie, want op 26 oktober staat het Europa League-duel met Brighton op het programma.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws