13. april 2019

Ajax – Excelsior en PSV – De Graafschap met € 150 bonus

Dit weekend staat er Ajax – Excelsior en PSV – de Graafschap op het schema in de Nederlandse Eredivisie. De twee thuisploegen delen samen de leiding met net evenveel punten, en een enorme voorsprong op eerste achtervolger Feyenoord. Puntenverlies op het thuisveld is dus geen optie voor beide ploegen willen ze de Nederlandse Titel winnen. In deze twee wedstrijden kan dus meer verloren worden dan gewonnen. Wil jij ook graag winnen? Kijk dan even bij Bet777 naar de fantastische € 150 wedden bonus!
meer…

28. maart 2019

Eerste Divisie: Leider Twente tegen Den Bosch met € 150 extra

Het topduel van de Eerste Divisie in Nederland dit weekend is Twente tegen Den Bosch. Twente is op dit moment nog altijd leider van de divisie. Den Bosch volgt op plaats 4. Beide ploegen spelen een uitstekend seizoen en hopen op 3 punten uit deze wedstrijd. Geen 3 punten, maar wel een wedden bonus van € 150 en ongeveer 80 verschillende weddenschappen zijn er voor je. Dat is het geval bij Bet777, een van de interessante bookmakers voor spelers in Belgie alsook Nederland. Wed dus nu op je favoriet voor deze topmatch in de Eerste Divisie. meer…

13. maart 2019

Barca – Lyon en Bayern – Liverpool met € 150 bonus

Deze woensdag brengt ons twee terugwedstrijden van achtste finales in de Champions League. En in beide gevallen hebben de ploegen in de heenwedstrijd nog niet gescoord. Dit geldt voor Barcelona tegen Lyon alsook voor Bayern tegen Liverpool. En daarin komt vanavond dus verandering. Naast enkele sterke odds wacht er ook een welkomstbonus met een bedrag tot € 150 op je bij Bet 777. Over deze bookie bonus gaan we het zo meteen ook hebben – maar kijken we eerst even naar de vorm van de ploegen en de quoteringen bij de bookmakers.
meer…