Krijg € 350 free bets in de maand juni bij Bet777!

Peter Vissers
20. juni 2019

Gedurende 4 weken kan je maximaal profiteren van gegarandeerde free bets die elke week hoger worden. Een leuke start, maar er komt nog meer bij deze geweldige Bet777 bonus!

Bet777 € 350 free bets in juni

Wanneer je €50 of meer inzet iedere week van juni wordt je beloond bij Bet777 met een percentage van je inzet in gratis bets voor de volgende week. De week loopt van maandag tot en met zondag (dat heb ik wel eens eerder gehoord) en elke week dat je speelt,  wordt je free bet percentage nog eens verhoogd voor je beloning. Hieronder zie je precies hoe het stijgt wekelijks.

 

Bet 777 Juni gratis weddenschap promo
© Bet777

 

Alle sportevenementen van juni op een rij

Juni is best een drukke maand ook al zijn de meeste competities geëindigd. Op alle onderstaande evenementen vind je hoge quoteringen en uiteraard kan je gebruikmaken van de sportweddenschappen bonus.

  • Voetbal WK voor vrouwen: op 7 Juni was het begin van de wereldbeker voor vrouwen in Frankrijk, en tot en met 7 Juli zal de strijd om de titel doorgaan met de finale in Lyon.
  • GOLF US OPEN: De US open is net voorbij, maar voor de golfliefhebbers onder ons is dat een groot event dat plaatsvond in Pebble Beach, California.
  • Voetbal Copa América: De Copa America is een grote gebeurtenis op het Amerikaanse continent en start 14 Juni om naar de finale toe te spelen die op 7 Juli in Maracanã, Brazilië gespeeld gaat worden.
  • RACING Le Mans: Voor autosport fans was er de 87e 24 uur van Le Mans in uiteraard Le Mans, Frankrijk. Dit event begon op 15 Juni en eindigde op de 16e van Juni.
  • Voetbal UEFA EURO onder 21: Nog een voetbalevenement dat begon op 16 Juni in San Marino is de UEFA EURO onder de 21. De editie van de EURO voor de opkomende talenten van de europese landen. De finale van dit bekertoernooi vindt plaats op 30 Juni in San Marino.
  • Voetbal – Afrika cup of nations: De eerste wedstrijden vinden dit jaar plaats op 21 juni. De finale strijd zal op 7 juli in Cairo, Egypte gespeeld worden.
  • Atletiek – Europese spelen: De 2e Europese spelen die plaatsvinden in Minsk, Wit Rusland tellen mee voor de kwalificatie voor de Olympische spelen in Tokyo. Start 21 Juni en eindigen op 30 Juni.
  • Volleybal – WK Volleybal mannen en vrouwen: Dit wereldkampioenschap begint op 28 Juni en eindigt op 7 Juli in Hamburg, Duitsland.

Juni is al half voorbij

Ga dus snel naar de website om gebruik te maken van de bet777 bonus. Met nog 2 weken te gaan en het lijstje van evenementen hierboven kan je juni nog een mooie maand maken. Als laatste kijk je eens naar de exclusieve Bet 777 bonus. Deze krijg je na je eerste storting van 50% tot € 150.

Bet777 Nieuws