Eerste Divisie: Leider Twente tegen Den Bosch met € 150 extra

andre.lauer
28. maart 2019

Het topduel van de Eerste Divisie in Nederland dit weekend is Twente tegen Den Bosch. Twente is op dit moment nog altijd leider van de divisie. Den Bosch volgt op plaats 4. Beide ploegen spelen een uitstekend seizoen en hopen op 3 punten uit deze wedstrijd. Geen 3 punten, maar wel een wedden bonus van € 150 en ongeveer 80 verschillende weddenschappen zijn er voor je. Dat is het geval bij Bet777, een van de interessante bookmakers voor spelers in Belgie alsook Nederland. Wed dus nu op je favoriet voor deze topmatch in de Eerste Divisie.

50% bonus bij Bet777: Tot € 150 voor je eerste storting

Indien je nog geen account bij de bookmaker hebt, profiteer je van je eerste storting. Klik op de onderstaande button om door te gaan naar de homepage van de bookmaker. Klik rechts boven op ‘registreren’ en maak je online weddenschappen account aan. Zodra je Bet777 account klaar is, kun je een eerste keer storten via PayPal, Skrill, Neteller of een van de andere betalingsmethodes. Het minimale bedrag van de storting is € 10. 50% van het stortingsbedrag zijn er voor je als Bet777 bonus.

De korte versie van de stappen naar je bonus:

  • Klik op de button naar de site van Bet777
  • Maak je online weddenschap account aan
  • Stort minstens €10 in je Bet777 account
  • Ontvang 50% als bookmaker bonus
  • Speel de bonus rond voor de uitbetaling

Om aan de bonuscondities te voldoen, moet je de bonus 4 keer rondspelen. Dit dient te gebeuren tegen odds van minstens 2.00. Het is ook mogelijk om de bonus met combinatieweddenschappen rond te spelen. Dan moeten er minstens 3 selecties tegen een quotering van 1.50 worden gespeeld. Met dit aanbod hoort Bet777 echt tot de beste bookmakers voor Nederlanders. Wacht dus niet en maak je account aan.
Twente tegen Den Bosch in de Eerste Divisie met de odds van Bet777

Bet777: Wedden op quoteringen Twente – Den Bosch

Twente is naast Sparta de enige ploeg, die in de voorbije 5 wedstrijden niet heeft verloren. 4 keer winst en 1 gelijkspel zijn een uitstekend resultaat uit de vorige 5 wedstrijden. Den Bosch heeft in dezelfde tijd maar 1 keer gewonnen, 3 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren. Daardoor ligt de quotering voor winst van Twente bij 1.57. Voor een gelijkspel ontvang je odds van 4.20. Wint Den Bosch, dan ligt de quotering bij 5.05. We verwachten dat beide ploegen scoren, want daarvoor zijn er odds van 1.62. Indien niet beide ploegen scoren, dan ontvang je 2.15 keer je inzet. Ook op de winstmarge kun je inzetten. Wint Twente bijvoorbeeld met 3 goals, dan wacht er een quotering van 6.55. Voor Den Bosch ligt deze bij 35.00. Wed dus nu op Twente tegen Den Bosch bij Bet777!

Bet777 Nieuws