Finale Copa America 2019 – Het grote Brazilië tegen Peru

Peter Vissers
4. juli 2019

Weer geen Messi in een grote finale, mede dankzij de bijzondere prestatie van Brazilië in de halve finale. Peru is voor vele voetbalkenners al bijna uitgeteld voor een overwinning tegen de Brazilianen. Wie wint de finale van de Copa America 2019? Pak ook een € 150 bonus!

Gokken op de Copa America finale – Brazilië Peru odds

Genoeg van het vrouwenvoetbal? Wij ook! Zondag om 22u00 na afloop van de finale WK vrouwen staat er de finale van de Copa America tussen Brazilie en Peru op het schema. Deze finale behoort tot ons favoriete type voetbal, mannenvoetbal! In alle serieusheid nu, de grote finale was bijna een beetje in de halve finale al gespeeld tussen Argentinie en de Braziliaanse thuisploeg. Vele voetbalfans denken ongetwijfeld dat de winnaar van het toernooi al bijna bekend zou zijn na afloop van deze wedstrijd.

Je zou bijna vergeten dat er natuurlijk nog wel een match gespeeld moet worden. De Peruvianen wonnen heel overtuigend met harde 3-0 cijfers van Chili. Dat het eigenlijk het hele toernooi uitstekend deed buiten deze kleine vernedering. Peru daarentegen werd in de groepsfase al met 5-0 belachelijk gemaakt door de Brazilianen. Deze bittere pil zullen ze wellicht nog niet vergeten zijn, en het is dan ook wachten of ze ook effectief een revanche zullen namen of het meer van hetzelfde zal worden zondagavond. Kijk even naar de Odds Brazilie Peru en we zien meteen wat de bookmakers Nederland denken over deze partij.

 

finale copa america odds tussen Brazilie en Peru
© Bet777

Dat ziet er dus duidelijk niet zo goed uit voor Peru. De Brazilianen zijn een gigantische favoriet met odds van 1.12 om de Copa America 2019 finale te winnen. Wat denk jij? Zelfs zonder Neymar zijn deze Brazilianen een team om niet te onderschatten.

Wedden op de Copa America troost finale – Argentinie Chili

Op zaterdagavond krijgen we eerst wel nog de troostfinale te zien. Wil je wedden op deze Copa America finale dan kan dat natuurlijk ook. De Argentijnen moesten bijna kansloos naar huis na de 2-0 bij Brazilie. Messi moest voor de zoveelste keer op zijn onderlip bijten na een slechte prestatie van hijzelf en de gehele ploeg op het wereldtoneel. Het lijkt ondertussen meer en meer onwaarschijnlijk dat hij ooit een groot kampioenschap zal winnen met Argentinie. Pele zal verheugd zijn, nu hij nogmaals kan herhalen dat Messi geen wereldklasse heeft tenzij hij een wereldbeker wint. Makkelijk gezegd natuurlijk wanneer Pele in een tijd speelde waar er minder landen kanshebbers waren om toernooien te winnen door zwakkere competitie.

 

troostfinale copa america 2019 odds Chili Argentinie
© Bet777

Argentinie is dus ook duidelijk de favoriet, hoewel het hier dichter bij elkaar ligt. Toch verwachten wij dat de derde plaats in de Copa America deze keer naar de Argentijnen zal gaan.

Hoe gokken op de finale Copa America 2019?

Kijk je liever actief mee naar deze fantastische wedstrijden? Gokken op de finale Copa America 2019 is perfect mogelijk met de geweldige Bet 777 bonus! Bij je eerste storting krijg je 50% extra tot € 150 totaal aan speelsaldo. Wat zijn de rondspeel voorwaarden vraag je jezelf nu af?

  • Om het geld te kunnen afhalen moet je 4 keer je bonus geld inzetten
  • Dit moet tegen quoteringen van 2.00 gebeuren
  • In totaal krijg je hiervoor 15 dagen de tijd
  • De minimum storting om deze bonus te krijgen is € 10

Ook leuk om te weten is dat Bet777 ook bij de Bookmakers iDEAL lijst staat. Waar wacht je dus op? Volg Argentinie Chili op zaterdagavond, en Brazilie Peru op zondag. Begin vandaag nog met je wedden avontuur en ga wedden op de Copa America Finale 2019! Het is niet omdat Messi nooit kan winnen dat het bij jou hetzelfde moet zijn!

 

Bet777 Nieuws