Gent – Brugge, spannende Pro League strijd tussen nrs 1 en 3

Erik de Kort
18. december 2019

Brugge gaat aan de leiding en heeft 10 punten voorsprong op nummer drie Gent. Gent verloor de laatste match. Wat wordt het resultaat in Gent?

Club Brugge ruim aan de leiding

Brugge doet het goed dit seizoen in de competitie. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier gewonnen. Enkel tegen nummer twee Antwerp werd er nipt verloren. Het verschil tussen Brugge en Antwerp bedraagt nu 8 punten in het voordeel van de club uit Brugge. In de Champions League werd Brugge derde en we zien Blauw-Zwart dan ook terug in de Europa League na de winterstop. Het team van Philippe Clement heeft tevens het beste doelsaldo van de Pro League. Er werden slechts zeven tegengoals geïncasseerd in 18 matchen. Brugge wist zelf 41 keer te scoren en hiermee komt het op een gemiddelde van 2.28 goal per match.

Brugge heeft ook nog een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie. De titelkansen voor Brugge dit seizoen zijn dus zeer groot te noemen. We gaan kijken of deze wedstrijd tegen Gent, Blauw- Zwart favoriet is. Gaan de beste bookmakers uit van een overwinning van Brugge?

Gent ook door in Europa

Het seizoen in eigen land mag dan met ups en downs verlopen, Gent werd wel koploper in groep I. We zien dus ook Gent terug in de Europa League na de winterstop. Momenteel staat Gent derde in de Pro League. Het verschil met nummer twee Antwerp is 2 punten. Antwerp speelt dit weekend op verplaatsing bij Sint- Truiden. De huidige vorm van Antwerp geeft aan dat de ploeg lastig te verslaan is. Waarschijnlijk zal Gent dus ook na een overwinning op Brugge op de derde plaats staan. Gent zal er echter alles aan doen om een goed resultaat thuis tegen Brugge te behalen.

Met slechts twee overwinningen in vijf wedstrijden is een goed resultaat ook echt nodig om aansluiting te houden bij Antwerp. We gaan de odds erbij pakken bij Bet777.  Dit is een bookmaker die zich enkel richt op de Belgische markt en waar we dus goede odds gevonden hebben voor deze match. Mocht je nog niet zo bekend zijn met deze bookmaker, lees dan onze Bet777 review. Als Nederlander raden we je aan om een bookmaker te zoeken uit ons sportweddenschappen bonus overzicht.

Gent Brugge met de beste odds Pro League

©Bet777

De Bet777 odds voor Brugge – Gent

Is de koploper ook gelijk de favoriet? Wat zijn de kansen van nummer drie Gent tegen Brugge? We zien dat de odds op beide teams dicht bij elkaar liggen. Toch is Gent als nummer drie de underdog. Je krijgt 2.75 voor een overwinning van Gent. Voor Club Brugge staan de odds op 2.35. De bookmakers verwachten dus een overwinning van Brugge maar het zal een spannende wedstrijd worden. Mochten de teams niet verder komen dan een gelijkspel dan krijg je hier 3.45 voor. Het zal een heerlijke wedstrijd worden op zondag. Is Brugge ertoe in staat om uit te lopen op nummer drie Gent of pakt Gent de punten. Het wordt nog spannender met deze mooie odds. Als je direct wilt inzetten kan dit via de link hieronder!

Bet777 Nieuws