Zulte Waregem – Gent: Belgische streekderby

Erik de Kort
18. september 2019

Essevee ontvangt dit weekend Europa League deelnemer Gent dat het op donderdag nog opneemt tegen St. Etienne. De laatste (vriendschappelijke) ontmoeting tussen beide teams liep uit op een 4-1 overwinning voor Gent.

Is Gent hersteld na de eerste Europa League wedstrijd?

Na de eerste belangrijke Europa League wedstrijd die thuis werd afgewerkt tegen St. Etienne, staat voor de Buffalo’s de streekwedstrijd tegen Zult Waregem op het spel. Het wordt een wedstrijd tussen de nummers vier en acht in de Pro League waarbij Gent de hoogst genoteerde ploeg is. Een mooi affiche dus waar menige bookmakers zich klaar voor maken. De verwachting is dat er veel ingezet gaat worden op deze wedstrijd vanwege de schommelende resultaten van beide teams en de hoop dat beide teams de weg naar boven inzetten.

De vorm van Waregem en Gent dit seizoen

Zulte Waregem wisselt goede en mindere resultaten af. Waar het bijvoorbeeld begin augustus nog verloor met 4-0 van Standard Lui, de week er na werd kampioen Genk met 2-0 verslagen. De laatste vijf wedstrijden werd er geen een keer verloren en dus lijkt Essevee de juiste weg te zijn ingeslagen.

Gent dat dit seizoen dus uitkomt in de Europa League, wilt natuurlijk zo ver mogelijk komen in het Europese toernooi maar zal ook in de nationale competitie zo hoog mogelijk willen eindigen. De resultaten van Gent zijn goed Op de uitwedstrijd tegen Moeskroen na werden in de overige wedstrijden punten gepakt. Gent staat momenteel op 13 op 18. Vanwege de Europese kwalificatiewedstrijden heeft Gent een wedstrijd minder gespeeld dan de nummers 1 en 3 van de competitie en daardoor lijkt de vierde plaats iets vertekend.

Beide ploegen lijken dus aan een goede reeks bezig te zijn en dus verwachten de bookmakers drukte bij deze wedstrijd. Om het gokken nog aantrekkelijk te maken, zullen we ook ingaan op een sportweddenschappen bonus die volgens ons wat extra aandacht verdient. Zo wordt inzetten op Zulte Waregem – Gent nog interessanter.

Zulte Waregem tegen Gent odds

© Bet777

Wat zijn de odds voor beide teams?

Ondanks dat Gent op donderdag nog speelt voor de Europa League, wordt Gent toch gezien als favoriet. Het uitspelende team Gent kent odds van 1.95 bij een overwinning terwijl de thuisploeg Essevee 3.20 krijgt bij een overwinning. De hoogste odds zien we terug bij een gelijkspel waar je 3.80 voor krijgt. De odds komen bij Bet777 vandaan waar we ook nog een hele goede Bet777 bonus zien.

Nu inzetten op Zulte Waregem – Gent met Combomax

Als je wilt inzetten op deze wedstijd dan heeft Bet777 een mooie promotie voor je klaar staan. Met de Combomax promotie geeft extra % cash zodra je weddenschappen gaat combineren. Zodra je van 3 weddenschappen samenvoegt krijg je al 5% extra bovenop de odds. Dit loopt tot maar liefst 50% extra als je 13 of meer weddenschappen combineert. Wil jij extra cash op je weddenschappen pakken? Klik dan op de link om direct die extra cash te pakken!

 

Bet777 Nieuws