Blijft Atalanta tegen Juventus op koers naar de Champions League?

andre.lauer
19. mei 2019

Een van de toppers in de Serie A dit weekend is Juventus tegen Atalanta. Voor de ploeg uit Bergamo gaat het in deze wedstrijd om veel meer dan voor Juve, dat al kampioen is. Op dit moment staan zij namelijk op een uitstekende vierde plaats. En die betekent een seizoen in de Champions League. Echter is het ook nog mogelijk dat Roma of AC Milaan voorbij Atalanta gaat. Door deze situatie worden beide ploegen met uitermate hoge winstquoteringen bij Bet777 aangeboden. Naast uitstekende odds vind je daar namelijk ook een bet sites bonus met een maximaal bedrag van niet minder dan € 150!

Welkomstaanbod Bet777: 50% stortingsbonus tot € 150

Als nieuwe klant pak je bij deze aanbieder een bonus voor je eerste storting naar je account. Nog geen account? Maak er nu een aan bij de bookmaker. Volg onze link beneden naar de site van Bet777. Via de button ‘registreren’ rechts boven in het menu volg je de stappen van de bookmaker voor het inschrijven van je account. Nadat je dat hebt gedaan stort je een eerste keer via onder meer Skrill of PayPal. Voor elke storting van € 10 of hoger ontvang je 100% van het bedrag als bonus.

  • Ga naar de site van de bookmaker via onze link beneden
  • Registreer rechts boven je weddenschappen account
  • Stort een bedrag van € 10 of meer in je Bet777 account
  • Ontvang 50% van je storting als bonus tot maximum € 150
  • Speel je bonus 4 keer rond tegen odds van minstens 2.00

Belangrijk is dat je de bonuscondities binnen de 15 dagen moet realiseren. Voor het maximum bedrag van € 150 moet je in dat geval € 600 rondspelen. Let op de minimale quotering van 2.00 en op het bonuspercentage van 50%! Voor de Bet777 bonus van € 150 moet je dus een bedrag van € 300 storten. De 15 dagen voor het rondspelen zijn een korte tijd, maar in ruil daarvoor is het maximum bedrag hoger dan bij andere bookmakers. En ook de odds van de aanbieder horen bij de beste!

Juventus tegen Atalanta in de Serie A met de odds van bookmaker Bet777
© Bet777

Wedden op odds Juventus – Atalanta bij Circus online

Door de bijzondere constellatie is Juventus wel nog favoriet, maar met een zeer hoge winstquotering. Wint Juventus, dan ontvang je 2.30 keer je inzet. Niet slecht voor een kampioen! Een gelijkspel levert je een notering van 3.15 op. Voor winst van Atalanta liggen de odds zelfs bij 3.25. En met meer dan 150 verschillende selecties op de wedstrijd is er ook voldoende keuze. Wed bijvoorbeeld op de exacte score – zonder doelpunt ontvang je een notering van 12.00. Een 1-0 wordt aangeboden met odds van 8.75. Wint Atalanta met het kleinste verschil, dan is er een quotering van 11.50. Sterke odds, een fantastische bookmaker bonus – deze aanbieder is de moeite waard. Veel succes met je inzet op Juventus – Atalanta en de Serie A bij Bet777!

Bet777 Nieuws