Tottenham – Ajax. Wed op de CL topper met € 150 bonus

Peter Vissers
30. april 2019

Tottenham – Ajax wordt een knaller van een wedstrijd. Het team uit Amsterdam deed het uitstekend tegen Juventus en toonde dat het in de halve finales verdient te staan. Denk jij dat Ajax de lijn ook deze keer kan doortrekken? Wat kunnen de Londenaars brengen om de sterke opmars van de Ajacieden te stoppen? We kijken alvast met veel spanning uit op deze partij dinsdagavond. En om het nog fijner te maken, tonen we je graag even deze promotie van Bet777. Stort nu en krijg tot € 150 Sports Betting Bonus

Tottenham – Ajax: Hoe kan Ajax doorstoten naar de Champions League Finale?

Eén ding staat vast, het wordt geen makkelijke kwalificatie voor beide ploegen. Het jong en snel omschakelings voetbal van Ajax tegen het meer ervaren team van Tottenham. Wie trekt er aan het kleinste lotje in deze coinflip? Want volgens de Voetbal Odds is het zo goed als een 50/50. Over de gehele twee wedstrijden krijgt Ajax iets sterkere odds als tegenstander Tottenham, met een 1.80 tegenover 2.00 quoteringen. Niemand verwacht dan ook dat één ploeg de andere gaat overheersen in deze halve finale van de Champions League.

tottenham Ajax - Champions League
© Bet777

Het is al geleden van 1995 dat Ajax de Europa Cup 1 won op Wenen tegen het Italiaanse AC Milan. Voor Tottenham is het wel liefst van 1984 geleden dat ze nog eens in een Europese finale stonden. Tegenstander Anderlecht moest toen in de Eufa beker met de troostprijs naar huis na een verlies met penalties. Met geen kans op overwinning in de Engelse Premier League, zullen de Spurs sowieso alles op alles zetten om de Amsterdammers te verslaan in deze twee halve finale partijen. We verwachten dan zeker twee zware wedstrijden waar beide teams alles op het spel zetten van begin tot eind!

Tottenham Ajax Champions League odds
© Bet777

Krijg de € 150 welkomstbonus bij Bet777

Wil je graag nog wat bijverdienen bij de Champions League halve finales? Indien je nog geen klant bent bij Bet777 dan kan je via onze link nu kans maken op een bonus tot € 150! Dinsdagavond is dan ook de perfecte kans om hiervan gebruik te maken met de odds van Tottenham tegen Ajax. Stort nu en krijg 50% extra bij je storting tot en met € 150. Dus als je € 300 op Bet777 zet dan krijg je het maximale Sport Weddenschappenbonus bedrag.

Hoe speel ik deze rond? De bonus voorwaarden voor deze promotie zijn behoorlijk goed. Na het 4 maal rondspelen van zowel storting als bonus bedrag heb je deze in cash geld omgekeerd. De minimum quoteringen waar je op kan inzetten zijn 2.00 voor een single bet, of 1.50 per combinatie in een multi bet. Je krijgt 7 dagen de tijd om de bonus te claimen, en na je dit geclaimed hebt krijg je in totaal 15 dagen de tijd om deze rond te spelen. Lees nog meer over onze Bet777 bonus hier. Lig niet te slapen en zet nu in op Tottenham tegen Ajax!

Bet777 Nieuws