Pakt Dortmund 3 punten tegen Werder en de leiding in de Bundesliga?

andre.lauer
3. mei 2019

De Bundesliga is een van de topcompetities waar de titelstrijd nog spannend is. Op dit moment ligt Dortmund maar 2 punten achter leider Bayern. 5 punten daarachter vinden we Leipzig op de derde plaats van het klassement. Genoeg reden dus voor Dortmund om hun best te doen in de wedstrijd tegen Werder Bremen. Bremen staat op maar 5 punten van een ticket voor de Europa League. Zij gaan dus zeker ook hun best doen. Een van de beste bookmakers voor Nederlanders is Bet777. En daar vind je voor deze wedstrijd vele selecties en een stortingsbonus van 100%.

Bet777 welkomstaanbod: stortingsbonus van € 150 aan 50%

Tot € 150 wachten er nu bij de bookmaker voor je eerste storting naar je account. Heb je helemaal nog geen account bij de aanbieder? Deze kun je binnen enkele minuten aanmaken. Via onze link beneden ga je naar de site van Bet777 en klik je boven rechts op ‘registreren’. Binnen enkele stappen is je sportweddenschappen account klaar. Nu is het tijd voor je eerste storting, en die moet met minstens € 10 geplaatst worden. Je hebt er de keuze uit verschillende methodes om te storten zoals Bancontact/Mister Cash, Neteller, PayPal of Skrill.

Voor de uitbetaling moet je deze bonus nog vrijspelen. Zet je bonusbedrag 4 keer in tegen een quotering van minstens 2.00. Deze bonuscondities zijn redelijk gemakkelijk, en je hebt 30 dagen tijd om dit te doen. Het percentage van dit aanbod ligt bij 50% van je storting. Stort je dus € 100, dan ontvang je € 50 van de bookmaker. De € 150 als maximaal bedrag ontvang je voor een storting van € 300. Deze sportweddenschappen bonus is dus een bijzonder leuk begin van je weddenschappen bij bookmaker Bet777 online.

Werder Bremen - Dortmund en de titelstrijd in de Bundesliga bij Bet777
© Bet777

Odds Bundesliga titelstrijd en Bremen – Dortmund bij Bet777

Voor deze wedstrijd zijn de quotering voor elk resultaat interessant. Zo wordt winst van Werder Bremen aangeboden met een quotering van 3.15. Een gelijkspel levert je 3.75 keer je inzet op. Maar ook voor favoriet Dortmund liggen de odds relatief hoog. Wint Dortmund, dan is er een notering van 2.10. Bijna 150 verschillende selecties zijn beschikbaar op deze wedstrijd. Wed bijvoorbeeld op de exacte score.

Eindigt de match zonder doelpunt, dan is er een notering van 14.75. Een simpel 1-0 levert ook al een quotering van 13.00 op. Wint Dortmund met het kleinste verschil, dan liggen de odds bij 10.00. Een relatief waarschijnlijk resultaat qua quotering is een 1-1 met 5.85. Zoals altijd – hoe meer doelpunten, hoe hoger de quotering. Een 3-3 levert je bijvoorbeeld al 25 keer je inzet op. En voor een 4-4 liggen de odds zelfs al bij 67.00. De voetbal odds bij Bet777 zijn dus bijzonder attractief. Wed nu op Werder Bremen – Dortmund en de titelstrijd in de Bundesliga bij de bookmaker!

Bet777 Nieuws