Premier League titelstrijd: Liverpool – Wolverhampton en Brighton – City

andre.lauer
11. mei 2019

Liverpool – Wolverhampton en Brighton – Manchester City zijn niet de klassiekers van de Premier League. Maar deze week is de inzet bijzonder hoog. Niet minder dan de titel in de Engelse competitie staat op het spel! Manchester City heeft een licht voordeel tegenover Liverpool en staat met 1 punt voorsprong aan de leiding. Beide ploegen hebben het maximum uit de voorbije 5 wedstrijden gehaald. Het maximum uit je inzet halen – dat is jouw taak bij bookmaker Bet90. Daar wachten er meer dan 150 respectief 170 verschillende selecties op je. Met sterke odds en daarnaast ook 50% bonus tot € 100 als welkomstaanbod.

Bet90 stortingsaanbod: Pak 50% bonus tot € 100

Elke nieuwe klant ontvangt op dit moment voor zijn eerste storting tot € 100 bonus. Hierbij gaat het om een stortingsbonus met een percentage van 50% van je storting. Via onze button beneden ga je naar de homepage van Bet90. Klik daar op ‘join now’ en open je online weddenschappen account. Daarbij gebruik je best de bonuscode WSP100. Voor een storting vanaf € 10 ontvang je 50% van het bedrag als bonus. Het maximale bedrag van € 100 ontvang je voor een storting van € 200. Nu heb je 90 dagen tijd om je storting en je bet sites bonus 5 keer rond te spelen. De minimale quotering hiervoor ligt bij 1.80.

De details op weg naar je € 100 Bet90 bonus:

  • Volg onze link naar de bookmaker Bet90 website
  • Gebruik onze exclusieve bonuscode WSP100
  • Plaats een eerste online storting van minstens €10
  • 50% van je storting ontvang je als Bet 90 bonus
  • Speel storting en bonus binnen 90 dagen 5 keer
  • Hier bestaat er een minimale quotering van 1.80
Liverpool - Wolverhampton in de Premier League met odds van Bet90
© Bet90

Odds Liverpool – Wolverhampton en Brighton – Manchester City

Een interessante constellatie – City ligt 1 punt voor op Liverpool. Maar de mannen van Klopp hebben het thuisvoordeel tegen Wolverhampton. Op papier is Wolverhampton de sterkere tegenstander dan Brighton. Voor winst van Liverpool tegen de Wolves ontvang je een quotering van 1.30. De winstquotering van Wolverhampton ligt dan weer bij 10.25. Zelfs voor een gelijkspel ontvang je nog een notering van 5.65. Meer dan 150 verschillende selecties wachten er nu op je! De voetbal odds van Bet90 voor de Premier League zijn heel attractief.

Brighton tegen Manchester City met de odds Premier League van Bet90
© Bet90

Brighton is op papier een zwakke tegenstander, maar heeft thuisvoordeel tegen Manchester City. De winstquotering van de thuisploeg ligt op dit moment bij 16.75. Winnen de mannen van Guardiola, dan ontvang je 1.17 keer je inzet. Voor een gelijkspel ontvang je 7.75 keer je inzet. Voor deze wedstrijd vind je zelfs meer dan 170 verschillende selecties bij de bookmaker. Wed nu op Liverpool – Wolverhampton en Brighton – Manchester City in de Premier League titelstrijd bij Bet90!

Bet90 Nieuws