Eredivisie: Willem II – Ajax – gaat Amsterdam opnieuw aan de leiding?

andre.lauer
5. april 2019

In Nederland spelen Willem II en Ajax allebei een goed seizoen. Maar na 28 wedstrijden zijn er toch al 28 punten verschil tussen beide ploegen. In de laatste 5 wedstrijden hebben zij elk 4 keer gewonnen en 1 keer verloren – de vorm zit dus alvast goed. En de inzet voor deze wedstrijd is heel hoog. Ajax heeft met 1 wedstrijd meer tenminste voor korte tijd de leiding overgenomen van PSV. 3 punten zijn een must om deze te behouden. Willem II zit maar 2 punten achter Heracles en Vitesse en het Europese voetbal. Wil je bij een van de bookmakers Nederland winnen met je inzet? Dan is Bet90 alvast een goede keuze. Hier kun je kiezen uit ongeveer 130 verschillende weddenschappen op Willem II – Ajax. Met ook nog 50% van je eerste storting tot € 100 wacht er ook een fantastisch aanbod op de nieuwe klanten.

Stortingsbonus van € 100 en 50% bij Bet90

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Op dit moment zijn er tot € 100 voor je eerste storting bij Bet90. Klik gewoon op onze onderstaande button. Via ‘join now’ begin je met het aanmaken van je account. Hierbij mag je niet vergeten, de bonuscode WSP100 te gebruiken. Volg de stappen van de bookmaker totdat je account voor sportweddenschappen klaar is. Voor je eerste storting moet je minstens € 10 plaatsen om een Bet90 bonus te kunnen krijgen.

Het percentage van de bonus is 50% van je eerste storting. Dit betekent, dat je € 200 moet storten om het maximum bedrag van € 100 te ontvangen. De minimale quotering voor het inzetten is 1.80. Voordat de bonus kan worden gebruikt of uitbetaald, moet je nog aan de bonuscondities voldoen. Speel dus zowel de storting alsook de bonus elk 5 keer. Daarvoor geeft de bookmaker je 90 dagen tijd. Een fantastisch aanbod voor je eerste storting bij de bookmaker.

Quoteringen voor Willem II tegen Ajax in de Eredivisie bij Bet90 online
© Bet90

Bet90 aanbod voor Willem II – Ajax

Met circa 130 verschillende weddenschappen op de Eredivisiewedstrijd heb je een ruime keuze bij de bookmaker. Willem II is de grote outsider. Winnen zij, dan liggen de odds bij 8.50. Voor een gelijkspel wacht er een notering van 6.10 op je. En als leider Ajax met de 3 punten gaat lopen, dan wacht er een quotering van 1.27 op je inzet. Voor een 0-0 is er bijvoorbeeld een bijzonder hoge quotering van 20.50.

Zin om ook zonder storting te winnen bij de bookmakers zoals Bet90? Dan kijk je best een keer op onze pagina voor gratis wedden op voetbal zonder storting. Hier vind je een overzicht over free bets en de meest interessante gratis weddenschappen online. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan en pak de € 100 bonus. Wed op Willem II – Ajax bij Bet90!

Bet90 Nieuws