Elke dag een andere bonus of Betcity boost met de Betcity adventskalender

Bas Hosselman
1. december 2022

Het is alweer december en dat betekent dat we aftellen naar de feestdagen. Bij Betcity denken ze met je mee en hebben ze een heuse Betcity Adventskalender ontwikkeld. Daarmee kun je elke dag een nieuwe bonus pakken.

24 bonussen in december met de Betcity adventskalender

Zoals je van ons gewend bent bespreken we elke weer de beste odds en de mooiste bonussen. Dit keer is het de beurt aan een wel heel geweldige Betcity bonus. Met de december adventskalender krijg je namelijk elke dag een andere bonus. Waar je met een traditionele adventskalender elke dag vakje openmaakt om er een cadeau uit te halen, krijg je bij Betcity elke dag een andere bonus. Dat kan bijvoorbeeld een free bet zijn, free spins of bijvoorbeeld super boosts. Met nog 24 dagen te gaan kun je vanaf 1 december dus elke dag een andere bonus binnenkoppen.

Betcity adventskalender bonus

© Betcity – screenshot van 01-12-2022

De bonus is beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder die minstens één storting hebben gedaan bij Betcity. Dit is dus geen welkomstbonus maar een promotie voor alle spelers. Heb je nog geen account bij deze bookmaker, meldt je dan nog snel aan via de links op deze pagina. Zo ben je er zeker van dat je alle 24 de bonussen kunt pakken deze maand.

Speel mee met de Betcity adventskalender

Hoe werkt de Betcity adventskalender

Nog 24 dagen voor kerst en daarom kun je elke dag een nieuwe bonus verzilveren bij Betcity. Hiervoor is het natuurlijk noodzakelijk dat je een Betcity account hebt. Ook moet je dus al een keer gestort hebben om deze bonus te krijgen. Na het registreren en storten zie je in je account onder het kopje promoties de adventskalender staan. Claim deze en volg de instructies om de specifieke bonus te accepteren.

Betcity adventskalender in december 2022

© Betcity – screenshot van 01-12-2022

Om alle 24 bonussen te ontvangen dien je elke dag terug te keren om de nieuwe bonus te claimen. Bij elke bonus staan de voorwaarden. Bij de free spins van 1 december staat dat je deze tot middernacht kunt claimen, anders komen deze te vervallen. Vervolgens heb je drie dagen om ze te gebruiken. Soortgelijke voorwaarden verwachten we ook als er Betcity odds boosts of bijvoorbeeld gratis weddenschap wordt aangeboden.

Meld je aan bij Betcity

Nog meer bonussen bij Betcity deze maand

Alsof 24 bonussen nog niet genoeg is, gaat Betcity ook nog verder met het reguliere bonus programma. Zo is er natuurlijk de welkomstbonus voor nieuwe spelers, maar zijn er ook nog de WK bonussen deze maand. Het WK duurt nog tot en met 18 december en ook daarbij verwachten we dagelijks weer andere bonussen. Van alle Nederlandse bookmakers is het bonus aanbod bij Betcity dus ongetwijfeld het grootst. Wacht daarom niet te lang met aanmelden, want je mist een bonus voor elke dag dat je wacht.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.