20. april 2019

Strijd voor Europa – Everton tegen Manchester United in de Premier League

In de Premier League nadert de beslissing om de titel. Maar ook achter de echte top blijft het spannend. Dit weekend brengt ons bijvoorbeeld de wedstrijd tussen Everton en Manchester United. En net voor deze wedstrijd vind je een bijzonder uitgebreid aanbod bij bookmaker BetFIRST. Meer dan 150 weddenschappen wachten er op je, net als een welkomstbonus tot €200. Achter leider Liverpool en vervolger Manchester City, dat op maar 2 punten staat, is er veel beweging. Tottenham, Arsenal, Chelsea en Manchester United staan binnen de 3 punten van elkaar. Qua uitkomst is het verschil tussen plaats 4 en 6 echter gigantisch. Champions League, Europa League of helemaal geen Europees voetbal?
meer…

9. april 2019

Man. Utd. – Barcelona: € 200 bonus en Lucky Boost

Woensdagavond wordt het een spektakel met een klassieke wedstrijd tussen Manchester United en Barcelona. United is verre van in goede vorm en het zal dan ook wel alles uit de kast moeten halen om op Old Trafford met een overwinning de eerste match van hun achtste finale in de Champions League te kunnen starten. De Catalanen doen het veel beter, en zitten in een uitstekende positie om de Engelse tegenstander een grote slag te kunnen toedienen. Maak gebruik van onze wedden bonus, en slaag zelf ook raak!
meer…

2. april 2019

Anderlecht – Club: Play-Offs Jupiler Pro League met tot € 200

In de Jupiler Pro League hebben we deze week weer de klassieker tussen Anderlecht en Brugge. Anderlecht is met een nederlaag in de Play-Offs gestart. Daardoor staan ze nu 5 punten achter op Club Brugge. Club won de eerste wedstrijd van de Play-Offs en blijft 4 punten achter leider Gent. Alles is nog mogelijk in de volgende wedstrijden. Anderlecht moet opletten dat ze niet worden voorbijgestoken door Antwerp en AA Gent, die maar 1 punt achter liggen.
meer…

22. maart 2019

Elke week € 5 gratis met de Lucky Sports Club van BetFIRST

Vandaag presenteren we je het aanbod van bookmaker BetFIRST nader. Deze aanbieder hoort bij de beste Nederlandse bookmakers, maar is oorspronkelijk uit België. Hier vind je elke week interessante promoties, sterke odds voor voetbalwedstrijden en nog veel meer. Daarnaast is er ook een attractieve stortingsbonus, die je voor je eerste storting bij de bookmaker kunt ontvangen. Beginnen doen we met de Lucky Sports Club, waar je elke maandag € 5 als gratis weddenschappen kunt ontvangen!
meer…