Strijd voor Europa – Everton tegen Manchester United in de Premier League

andre.lauer
20. april 2019

In de Premier League nadert de beslissing om de titel. Maar ook achter de echte top blijft het spannend. Dit weekend brengt ons bijvoorbeeld de wedstrijd tussen Everton en Manchester United. En net voor deze wedstrijd vind je een bijzonder uitgebreid aanbod bij bookmaker BetFIRST. Meer dan 150 weddenschappen wachten er op je, net als een welkomstbonus tot €200. Achter leider Liverpool en vervolger Manchester City, dat op maar 2 punten staat, is er veel beweging. Tottenham, Arsenal, Chelsea en Manchester United staan binnen de 3 punten van elkaar. Qua uitkomst is het verschil tussen plaats 4 en 6 echter gigantisch. Champions League, Europa League of helemaal geen Europees voetbal?

Pak de welkomstbonus van BetFIRST met maximum € 200

In het bijzonder voor nieuwe klanten wacht er een aanbod dat bij de beste van de online bookmakers hoort. Zo kun je op dit moment maar liefst € 200 voor je eerste storting ontvangen. Het gaat hierbij om een sports betting bonus met een percentage van 100%. Indien je nog geen account bij BetFIRST hebt, volg je gewoon onze link naar de pagina van de bookmaker. Boven rechts is het dan mogelijk om je online sportwedden account te openen. Volg de stappen van de aanbieder en plaats daarna je eerste storting van minstens €10. Nu biedt de bookmaker je 100% van je storting als bonus.

  1. Volg onze link naar de BetFIRST wedden site
  2. Open je account voor sportweddenschappen
  3. Stort een eerste keer minstens € 10 online
  4. Ontvang 100% van je bedrag als bonus
  5. Voldoe aan de BetFIRST bonuscondities

Het gaat hierbij dus om een stortingsbonus, en niet free bets. Daarom moet je ook nog voldoen aan de condities van de bookmaker, voordat de bonus kan worden uitbetaald. Daarvoor heb je 30 dagen tijd. Binnen die periode moet je storting en bonus elk 2 keer spelen tegen een quotering van minstens 1.40. Voor het maximum bedrag van € 200 moet je dus binnen de 30 dagen in totaal € 800 spelen. Een fantastisch aanbod – en dat is ook het geval met de quoteringen voor deze wedstrijd!

De odds voor de wedstrijd Everton tegen Manchester United bij BetFIRST
© BetFIRST

Odds Everton – Manchester United bij bookmaker BetFIRST

Met meer dan 150 verschillende selecties op deze wedstrijd vind je een ruime keuze bij de aanbieder. BetFIRST biedt je bijvoorbeeld een quotering van 3.20 voor winst van de thuisploeg. Gaat Manchester United met de 3 punten lopen, dan ontvang je een notering van 2.35. Een gelijkspel levert je zelfs odds van 3.50 op. Worden bijvoorbeeld de meeste doelpunten in de 1ste helft gescoord, dan is er een quotering van 3.15. Gebeurt dit in de 2de helft, dan ontvang je 1.90 keer je inzet bij de bookmaker.

Wed nu op de Premier League en Everton tegen Manchester United bij BetFIRST online!

BetFIRST Nieuws